Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szoltatas alatt fogyas kinek...

Szoltatas alatt fogyas kinek hogy sikerult?!

Figyelt kérdés
5 honapja szoptatok de meg nem indult meg a fogyasom mit tehetnek mit ehetnek tornazni nem merek es eros fogyokurat se szeretnek megis hogyan tudnak leadni a sulyombol 100 kg feletti vagyok..Konkret dieta estleg siker tortenetek erdekelnenek akiknek sikerult..koszonom

2016. ápr. 22. 23:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmi extra nem szükséges nálad. Egyél "tisztán"! Kerüld a cukros,fehérlisztes, feldolgozott kajákat. A táplálkozásod legyen fehérjében és rostban gazdag,ne hanyagold el az esszenciális zsírokat sem ill. ügyelj a vitaminbevitelre is (ez utóbbit ma már szerintem nem lehet, csak táplálékkiegészítő utján fedezni,mivel a boltban kapható zöldségek, gyümölcsök vitamintartalma igen csekély, de ezzel nem mindenki ért egyet)! Azt azért nem értem, miért nem mersz tornázni?
2016. ápr. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!