Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Arra neveltek: "Addig egyed,...

Arra neveltek: "Addig egyed, amig van! " Hogy lehet ezt a berogzult szokast kiiktatni? Nektek hogy sikerult?

Figyelt kérdés
Ha van valami etel peldaul, legyen az edesseg vagy ebed, addig esszuk amig el nem fogy vagy mar kipukkadunk. Mar elegem van belole.
2015. febr. 20. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Túl egyszerű válasz, hogy elhatározás kérdése:) - Pedig így van... Régen nálunk sem maradt meg az édesség a lakásban, most már mindig van itthon, mégis alig eszünk belőle.

Ételek esetében próbáld meg a felesleget rögtön főzés után eltenni / lefagyasztani, ha lehet - legalább lesz mit elővenni, ha időszűkében leszel. Vagy eleve főzz kevesebbet.

Édesség esetében vagy ne vedd meg, vagy szorítsd rá magad a beosztásra. (pl. próbálkozhatsz egyesével becsomagolt édességgel.) Én az első sikeremet e téren egy meglehetősen drága, egyesével csomagolt csokival értem el, ami nagy kedvencem, de magamnak sosem vettem, pont, mert nem "hétköznapi", hanem "luxus" csoki. Vettem egy csomaggal, de szigorúan betartottam a napi egy darabot (már az ára is visszatartó erő volt, hogy csak úgy "felzabáljam"...)

2015. febr. 20. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Kevesebbet kell készíteni! Meg kell tanulnotok, hogy mennyit esztek meg normál esetben.
2015. febr. 21. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!