Sikerult valakinek ugy fogynia, hogy szinte semmit nem sportolt mellette?
Ha igen,hogyan?
Elore is koszonom a valaszokat!
A fogyás étkezés kérdése.
Egyébként ha lenne egy kérdésem akkor azt tenném fel neked, te élnél (sport) edzés nélkül? És miért?
Már az elején vannak gyanús mondatok..
nem szó szerint:
- a mézevés (ami akkor is cukor) támogatása fogyás alatt (ok, én eszem mézet, de Ti akik most fogyni akartok, á-á, majd fél év múlva, súlytartásnál mehet)
'nem csak a zsírtól hízunk'
Aha.. ergó a zsírtól is. Ez egy régi nézet, ami teljesen félresöpri a táplálkozástudományi ismereteket a zsírokkal kapcsolatban. De jó, nem ítélkezem, inkább átfutom jobban ezt a könyvet és a kúrát..
- húsevés elhagyásáról ír. Mentségére: a hormonkezelt húsokról ír.. de nekem kicsit vegagyanús lett ezzel..
További:
Reszelt sajtot és joghurtevést enged. Na de kérem, hús nem viszont tejtermék igen? Vicces, vicces.. :) méregtelenítés címszóval, gyulladásfokozó tejtermékek? Lehet így is, persze fogyni sokféleképpen lehet, a kérdés a jó fogyáson és az egészségen lenne..
Van receptje karalábés TÉSZTÁHOZ. Vicc...
Ez a nő egy kamut írt, amit könnyű bevenni és eladni.
Miért? Amiért a 90 napos diéta is jónak tűnik, én elkezdeném követni nem lenne sok bajom tőle. Aztán hosszú távon meg sehova se jutnék vele, az ócska táplálkozásnak hosszú távon vannak következményei. És ez a kúra sem jobb, mert minden ócskaság benne van amitől az átlag nyugati ember elhízik és beteg lesz, legfeljebb csökkentett mennyiségben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!