Van itt olyan akinek fogigatlo mellett sikerult lefogynia?
Figyelt kérdés
En mar 2 honapja felirattam de eddig nem mertem elkezdeni szedni, epp a hizas miatt :s
Viszont ma megjott es elkene dontenem szedjem e
Kb 15-17 kg-ot akarok fogyni (165 cm 66kg)
es felek a fogamzasgatlotol nem menne...
Szerintetek?!
18/L
2015. márc. 7. 09:35
1/9 anonim válasza:
É 12 kg-t fogytam mellette. Nem a fogamzásgátlón múlik, hanem rajtad.
2015. márc. 7. 09:44
2/9 A kérdező kommentje:
Es milyen gyogyszert szedtel? :)
2015. márc. 7. 09:52
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem számít. Mondom, hogy nem ezen múlik.
2015. márc. 7. 10:22
4/9 anonim válasza:
Persze, aki akar, az lefogy mellette. Szerintem a legtöbben csak egyszerűen elhagyják magukat, mert "á, úgyse lehet mellette lefogyni", "az normális, ha felszedek pár kilót", és miután így megnyugtatták magukat, nyugodtan zabálnak.
Én 15 kilót fogytam mellette. Háromfélét is szedtem, mert egyéb okok miatt váltani kellett. Mindegyik mellett tudtam fogyni.
2015. márc. 7. 10:34
5/9 anonim válasza:
Én is fogyok. Eszembe sem jutott hogy ne tudnék tőle. Ezek már csökkentett hormontartalmúak, nem úgy mint régen.
A fogyás étkezésen múlik (és persze a sport sem elhanyagolható).
2015. márc. 7. 11:21
6/9 anonim válasza:
8 eve szedek fog.gatlot, azt hittem attol hiztam meg (elotte sem voltam vekony), 96 kilosan (2 evvel ezelott) eldontottem, hogy mostmar eleg! Nekialltam normalisan enni, mozogni es lass csodat, lefogytam! Vegig szedtem ugyanazt a fogamzasgatlot, a mai napig szedem. Semmi koze nincs a sulygyarapodashoz!
2015. márc. 7. 11:30
7/9 anonim válasza:
Még eszembe sem jutott, hogy a fogamzásgátló miatt nem lehetne fogyni. A mai napokban már csak 1:1000 arányban létezik olyan, hogy valaki hízik a fogamzásgátlótól.
2015. márc. 7. 13:45
8/9 Mi közöd Tőle válasza:
De ne fogyjál 15-17 kilót... 10 is elég. Sportolj is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!