Ti is voltatok ilyen helyzetben?
Tegnap voltam délután burger kingbe. Ettem egy menüt kuponnal. De két kupont akartam "venni" de akkor is úgy kellett magamra szólni, hogy nem, elég lesz egy is. Este még el akartam menni egy családi menűért. De ezért fél órát győzködtem magam, hogy ne tegyem, mert nincs szükségem rá. Inkább ettem egy kis főzeléket. Utána rájöttem, hogy azzal a kis tányérral, hogy jól laktam , a gyorsétteremben meg mennyi szendvicset toltam volna be. Csak nekem fészkeli be magát a gondolat ennyire? Vagy ez már nem normális? Sajnos ez velem sokszor előfordul. Köszönöm a válaszokat.
N
Néha van olyan, hogy nem kéne ennem, de megeszem a még egy szelet sütit, a még egy csokit, a még egy szendvicset. De nem gond. Nincs gondom a súlyommal. Ezért nincs lelkiismeret furdalásom egy-egy ilyen nap miatt.
Szerintem sok mindenkinek vannak ilyen gondolatai. De az jó, hogy meg tudtad állni, hogy ne egyél több gyorskaját. Szóval nem kell aggódnod emiatt.
Olyan is van, hogy az ember nem éhségből eszik, persze, ebben nincs semmi új.
Ezt én már az elején kiiktattam (persze volt kivétel, de általában annyit ettem, amennyire éhes voltam), de a teljesen jogos éhség is nagyon sok ételt képes követelni egyesektől...
A szendvicsek engem sem laktatnak, mondjuk a főzelék sem. De a lényeg, hogy nem kicsit nem mindegy, hogy mit eszel. Jó, van kivétel, de sokunk nem lakunk ugyanúgy jól különböző ételekkel. S a kedvenceink akkor is meglepően bemennek nagy mennyiségben, ha nem is vagyunk éhesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!