Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ételek amiktő nem hizol?

Ételek amiktő nem hizol?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 20. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
saláta
2016. ápr. 20. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Légpogi.
2016. ápr. 20. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Aminek extrém alacsony vagy egyenesen nulla a kalóriatartalma, mert abból nem tudsz eleget enni ahhoz, hogy ellensúlyozza a rágást, emésztést, miegymást.

Nehéz elképzelnem, hogy uborkától vagy fűtől meghízna valaki.

Ananásztól már biztos lehet, bármit is hisznek egyesek...

2016. ápr. 20. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Paradicsomos káposzta (cukor, liszt nélkül, csak sóval).
2016. ápr. 21. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:

#4: Zsír sincs? Normálisan megcsinálva (liszt, cukor nélkül, szezámrántással) már lehet sokat enni belőle, bár kell egy minimum akkora rajongó, mint én. Most már talán jobb vagyok, de régebben a paradicsomos káposztát addig ettem, amíg volt a lábosban. Még szerencse, hogy másfél kilónál elfogyott, így is elég tele lettem, egy napra elosztva azért menne több. De rendszeresen még én se tudnám túlenni magam belőle, s ez a kalóriadúsabb, rántásos verzió. Nem rossz tipp, azt kell mondjam!

Hasonló stílusban lehet még gondolkodni, káposztaleves! Répával, krumplival s azért bőséges zsírral, nagyon finoman 6 kiló leves 1600 kcal, ezt még lehet lightosabban készíteni...

Viszont mindkettő túl fehérjeszegény, mást is célszerű enni mellé. Ez nálam már necces lenne, bár ezek a szénhidrátos ételek eleve csak kilengő napomba passzolnak. Normál emberi halandóknak viszok igen jók lehetnek.

De a spenót-paradicsomlé turmix se rossz.

Vagy a sóska, csak úgy, simán, az enyémekre (most már igen nagyra nőttek) rá is repültem még jóval ebéd előtt, még csak nem is számoltam, felesleges.

Persze az nem jó, ha az ember éhes marad, pedig feszül a hasa, de azért az ilyen ételek sokat segíthetnek. Csak enni kell valami normálisat is, ami tápanyag szempontból is jó.

2016. ápr. 21. 00:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Elvileg a gombaféléktől se lehet hízni keress valamit ami nem tesz hozzá semmi egyebet ami hizlal és kész a diétás koszt :D
2016. máj. 6. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!