172 cm vagyok és 49 kg. Nagyon sok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 21:21
11/23 anonim 

válasza:

gratulálok a kérdésedhez..
160 cm magas vagyok, és 90 kg.
Én kövér vagyok, te viszont hülye. Én tudok változtatni, de te nem igazán.
12/23 A kérdező kommentje:
21:31 - aranyos vagy:)
2010. ápr. 6. 21:32
13/23 sonyk750i válasza:
Ha fiú vagy akkor kevés. Ha lány vagy akkor is kellene még valamennyi, de ha arányos vagy akkor ne foglalkozz vele. Én 184 cm vok és 65 kg. Én hízni szeretnék...
14/23 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:)
2010. ápr. 6. 21:33
15/23 anonim 

válasza:

21:31 vok:D
köszi kérdező..:D..de nem vok azxD
csak nem akarom hogy elhidd amit mondanak:D
de ők is csak azt mondták ezzel hogy sovány vagy..:]jahha lány vok én is..:D
16/23 anonim 

válasza:

nagyon sok?....... erre inkább nem válaszolnék, mert csak csillagok lennének benne...
17/23 anonim 

válasza:

21:32 Egy nagy pacsi neked :D :D
19/23 anonim 

válasza:

De most őszintén, anorexia? Vagy mi? Nem tudom elképzelni, hogy egy embernek aki ilyet kérdez mi van a fejébe. most őszintén, nem értem.
20/23 anonim 

válasza:

Inkabb hiznod ken egy 8-10 kg-t, akkor neznel ki a legjobban! A gebe csajok nem szepek, sot! Csak sajnos sokan azt hiszik:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!