Hogy néz ki a napi étrended? Mit eszel?

Enyém tutira nem jó dehát csak leirom! szóval ne hurrogjatok le!:)
Reggel kávé utána tej majd valamilyen zöldség
Ebédre hal vagy csirke mell
Vacsira általában két fej saláta ecetes édesitős vizben öntet nélkül
Közte ha éhes vagyok valamilyen zöldség vagy gyümölcs nyersen magába és még napközben tejes kávé.
én nem szuoktam reggelizni ebédre épp vmit bekapok utánna ha hazaértem mindent amit találok közbe csoki ez az...majd vacsira leves,hús,krupli v ehez hasonló
tudom egyáltalán nem étkezek helyesen de szeretnék változtani

Reggeli: 2 szelet tönkölyös kenyér, húsvéti sonka, sajt, jégsaláta, ruccola, tojás. (Ha nem húsvéti sonka van, hanem sima, vagy valami szalámi, akkor nem eszem tojást, viszont eszem min. kétféle zöldséget a salátán és a csírán kívül, retket, paradicsomot, ubit vagy paprikát.
Tízórai: alma (néha banánt is szoktam - tudom, hízlal, viszont egészséges)
Ebéd: 1 töltött felsőcomb (csirke), jégsali, paradicsom, paprika, öntet nélkül.
Vacsi: általában párolt zöldséget vagy salit szoktunk enni a párommal, de kaptunk anyukámtól nokedlit, amit meg kell enni (tönkremegy), ezért tojásos nokedli lesz, uborkával - tudom, ez sem túl jó, de most ez van, meg én tul. képpen nem fogyókúrázom, csak az egészségesen próbálok kajálni, és ha fogyok, fogyok, ha nem, nem. Csak ne hízzak tovább. :)
A délelőtt folyamán kb. 6 dl üres teát is megittam, ebéd óta pedig kb. 1 liter vizet.

Most diétázom, mert szülés után vagyok. Így szépen lassan fogyok 4kg/hó. De szerintem ezt fogom is tartani.
Reggeli (7): műzli tejjel
Tízórai(10): gyümölcs
Ebéd(12): 1-1 tányér leves+ másodikféle
Uzsi5): Joghurt
Vacsizni nagyon ritkán szoktam szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!