Jelenleg 158cm/54kg vagyok. Ha lefogyok 51re már nagyok lesznek a nadrágaim? Lötyögni fognak rajtam?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 21:55
1/4 anonim válasza:
Mikor 97kg-ról elkezdtem a fogyózást akkor volt egy nadrágok ami még anno jó volt rám de akkor már nem.
2 hét fogyókúra utan (napi konditerem, okés étkezés) 4 kg-ot fogytam és jó rám a nadrág teljesen.
Ebből tudsz következtetni biztos. :-)
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg könnyebben fel fogod tudni venni, de azt nem tudhatod előre, hogy honnan fogsz fogyni elsősorban. Nem mondtad a nemed, bár gondolom lány vagy, akár a melledből is mehet le. Én híztam télen 2-3 kilót, a fenekem szebben mutatott, de ezenkívül minden ruhám ugyanúgy feljött rám. 19/L
3/4 anonim válasza:
3kg fogyás semmi, ennyi súlyváltozás bele van kalkulálva a ruhák méretezésébe. De ha csak annyit adsz le az nem lesz valódi fogyás, csak kipisilsz meg lélegzel sok vizet és annyi. Az első nagyobb zabálásnál mind visszaugrik.
4/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogy "fogyod le".
Koplalással 3 kiló, az nagyrészt víz, bélsár és izom, nulla zsír = ez nemigazán változtat nagyot a körméreteiden.
Sporttal, egészséges, fehérjedús étkezéssel, súlyzós edzéssel viszont 3 kiló zsírvesztés is óriásit tud alakítani a testeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!