Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan sikerülhet 1 hónap...

Hogyan sikerülhet 1 hónap alatt 44 kilóra fogynom?

Figyelt kérdés
Elég alacsony vagyok, és most 54 kg. Szerintem koplalni fogok, meg ha eszek is akkor is csak zöldséget gyümölcsöt. Egyszer már sikerült lefogynom, de visszahíztam. Hogyan tarthatnám meg, és hogyan fogyhatnék le gyorsabban? Köszi a választ
2010. ápr. 6. 17:16
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

köszi a választ, de én nem vagyok anorexiás.Nem tudom mit csinál egy anorexiás lány, hogyan gondolkodik, de nem is érdekel, beteg és sajnálom. Én fogyni szeretnék hogy elfogadhassam magam, hogy szépnek lássam magam, hogy jól érezzem magamat a bőrömben ahogy mondják.., és egyáltalán nem divatból csinálom gondolj amit akarsz.

Feltűnési viszketekség? szó sincs róla. Csak arra voltam kiváncsi, hogy hogyan lehet gyorsabban lefogyni, és azt a bizonyos súlyt megtartani . Ha törődésre vágyom nem itt keresem , elhiheted.

2010. ápr. 6. 18:11
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Én 165 centi vagyok és 65 kiló jelenleg. És nagyon is jól érzem magam a bőrömben. Van egy férjem akit imádok, mindent szeretek vele: beszélgetni, hancúrozni, enni, játszani, dolgozni. vagy csak úgy lenni. Most éppen úgy néz ki, hogy nagy nehezen sikerült teherbe is esnem, ami 52 kilósan (annyi voltam amikor összejöttünk) nem sikerült.

Szerintem neked nem a súlyoddal van bajod, hanem valami mással magadban.

Talán nem tudsz kiállni magadért, vagy nincsenek sikerélményeid, vagy nem érzed hogy szeretnének.

Én is látom,hogy nagy a hátsóm, narancsbőröm is van egy ideje, és a combom is jó nagynak látom, de nem érdekel:) egyrészt most a baba a legfontosabb, másrészt meg ahogy a férjem rám néz, az feledteti a strandon a piszkafa lányok lenéző pillantásait (akik egyébként meg egyedül napoznak:)) )

Boldognak kell lenni, az a nyitja.

Egyébként próbálok reális lenni én is, és nem elefánt méretűre hízni (és a gyerekre fogni) de jelenleg pont jó így, ahogy van. Ha meg már nem tetszik, akkor újra nekiállok a felüléseknek esténként, meg futni a parkban.

2010. ápr. 6. 18:12
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok, még valami:

az viszont elég vicces, hogy amikor 52 kiló voltam, akkor kövérnek láttam magam, nem mertem fürdőruhára vetkőzni, folyamatosan gyűrögettem a combomon a bőrt, és állandóan edzettem. Így utólag visszanézve a fotókat, elég botsáska jellegű voltam (bár a kockás has javított a látványon, de azért mégis.)

Ha gyorsan akarsz fogyni, akkor tényleg ne egyél, és ne is tornázz, mert az izom nehezebb mint a zsír. Érdemes lenne centiben mérned inkább a változást.

Ami meg az anorexiát illeti, tényleg nem vagy az, ők uralkodni akarnak valamin az életben, és mivel semmi máson nem sikerül, ezért a testüket terrorizálják, és büszkék arra, hogy van "akaratuk."

Én nálad inkább a bulimiára gyanakodnék, mert a válaszok alapján nem vagy messze attól hogy a cél érdekében hánytasd magad. arra viszont rámennek az ember fogai, a nyelőcsöve - felmarja a gyomorsav - a körmei, a haja, a bőre (nem szívódnak fel a vitaminok) valamint a párkapcsolata, mert azért egyik pasi sem hülye.

Változtass valami egyében az életedben, erre még nem gondoltál?

Rúgd ki a jelenlegi pasidat, találj valamit amiben kifejezheted önmagad, keress egy segélyszervezetet, ahol gyakorolni tudod az együttérzést (nem is gondolnád, mekkora változást hoz.) Rengeteg helyen tudnál segíteni, és idős, beteg emberek ápolása, vagy hálás, magányos kutyákkal való egésznapi foglalatoskodás után az lesz a legkisebb bajod, hogy hány kiló is vagy.

(Képzeld el hogy nyolcvan vagy, aztán utána hogy fogsz örülni, hogy csak ennyi.)

Remélem, valahogyan tudtam segíteni.

Most pedig ki kell mennem enni (forró pirítósra fogok lilahagymás tonhalsalátát halmozni, gombával és paradicsommal.)

:)

Fel a fejjel.

2010. ápr. 6. 18:23
 24/32 anonim válasza:
100%

Mivel ez egy betegség, és látni hogy nem hat rád a szép szó, egy esélyed maradt a gyors lefogyásra.:

Menj el 1 hónapon keresztül partyzni minden 7végén, afterrel egybekötve, ott élj az ilyen partyk lehetőségeivel, hidd el, egy 20 órás táncos party alatt leadsz legalább 3kg-ot, éhes meg úgyse leszel.

Más lehetőséged tényleg nincs.

Ébredj fel!!!!!!

2010. ápr. 6. 19:59
 25/32 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

18:23 író szörnyű igazad van :3, bár nem vagyok bulimiás :S

2010. ápr. 6. 20:10
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

b+ te rohadt hülye vagy, sajnálod az anorexiásokat meg a bulimiásokat, de 44 kg-val te is anorexiás lennél szivecském, komolyan, hány éves vagy, 12?? Mondd már meg!

"Szerintem koplalni fogok, meg ha eszek is akkor is csak zöldséget, gyümölcsöt." Mondd már meg mi vagy, ha nem beteg?? Szerinted normális, hogy koplalni akasz?? 54 kg 166 cm-hez bőven ideális, fogyj max 2-3 kilót, hidd el, már akkor szebbnek fogod magad találni, de ha még ezek után is azt mondod, hogy jaj sajnálom az anorexiásokat, meg bulimiásokat, de én akkor is 44 kg akarok lenni, akkor tedd az, engem nem érdekel mi van veled.

Bocs, hogy ilyen hangnemet használtam.

2010. ápr. 6. 21:01
 27/32 A kérdező kommentje:
semmi gond, köszönöm a válaszodat
2010. ápr. 6. 22:00
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

1. ha nem eszel, nem fogsz fogyni, mert lelassul az anyagcseréd

2. ha utána elkezdesz ismét enni (a végtelenségig nem lehet koplalni), hízni fogysz - ahogy már meg is tetted "egyszer", miután lefogytál

Mi lenne, ha ésszel csinálnád, ha már mindenáron fogyni akarsz?

Élni szeretenél, de szépen. Szépen és egészségesen, vagy betegen? Ezen gondolkozz.

2010. ápr. 6. 23:27
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

hagyjátok már békén, ez az ideálja:

[link]

[link]

[link]

amúgy a legjobb, ha Afrikába költözöl, ott garantáltan nem lesznek súlyproblémáid, és megelégedhetsz a csontvázod alakjával.

2010. ápr. 7. 00:40
 30/32 anonim ***** válasza:
51%
újabb ribi akinek kell egy kis feltűnés ..tetted volna ink fel úgy a kérdést hogy hogy lehet minél rövidebb idő alatt leadni 10 kg-ot és ne sajnáltasd itt magad .. koplalj, tedd azt, máshogy ugyse fogsz fogyni egy héten 3 kg-ot .. xD ( te ezt hol hallottad ?! )
2010. máj. 6. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!