Hogyan sikerülhet 1 hónap alatt 44 kilóra fogynom?
Én 157cm vagyok, és 49-53kg között szoktam mozogni.
Voltam már az alatt is, és úgy éreztem magam, mint egy beteg alultáplált. Nem hinném hogy le lehet adni 1 hónap alatt ennyi kilót, nem akarlak elkeseríteni, de nem is lenne egészséges.
"nem fogom levágni a bal kezem, mert balkezes vagyok"
Ha jobb kezes lennél, azért levágnád, ugye? Vedd már észre magad. Mások halnak Irakban. Mások haldokolnak, mert betegek. Mások elhízottak, mert pajzsmirigyzavarosak. Aztán ők is meghalnak. És a fél életüket adnák, hogy úgy nézhessenek ki, mint te.
Most pedig felállsz a gép elől, hatalmas ívből leszarod az összes hülye barmot, aki elhitette veled, hogy kövér vagy. Aztán pedig észhez térsz. És elkezdesz csinálni valami értelmes dolgot, hogy felnőhess, hogy gyereket szülhess, és hogy boldog legyél.
160 cm vagyok és 43 kg. Legtöbben hízásra akarnak rávenni, mert szerintük betegesen nézek ki. Van, aki girhesnek hív, stb.
Egyébként van egy bnőm, aki olyan magam, mint te és 53 kg. Szuper alakja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!