Vannak itt vegetáriánusok?
Az utóbbi időben elgondolkodtam rajta, hogy én is az leszek, mert egyébként is csak akkor eszek húst, amikor néha hazamegyek a szüleimhez, mivel már a szagától is felfordul a gyomrom, és nem bírom fogdosni a mócsingokat, szóval az elkészítése esélytelen, és nem is szokott hiányozni egyáltalán, hogy egyek, illetve az egyetemen is hasonló dolgokról tanulunk, és nagyon nem értek egyet azzal, ami a vágóhidakon megy...
Szerintetek jó ötlet lenne elhagyni a húst? Mivel lehetne pótolni a fehérjét? Sok babot eszek egyébként, egyik kedvencem, állítólag az is jó ilyen célra, illetve a zöldségek. Bármi tipp, vagy recept?
én is az vagyok, mondjuk nekem könnyű abból a szempontból, hogy a szüleim is azok, tehát így neveltek, nem szoktam hozzá egyáltalán a húshoz.
viszont eszem halat, de alkalmanként, 2 havonta, vagy annál ritkábban.. amit viszont gyakran, az tojás, sajt, tofu, falafel, bab, lencse
Ezt olvasd el, hasznos lehet:
Sok más fehérjeforrás van. Én a komplett állatiakra alapozom, pontosabban szinte csak a tojásra, de bőven van még lehetőség...
A leírtak alapján jó ötlet elhagynod a húst, igen. Amíg beviszed a fontos tápanyagokat, amit hús nélkül is meg tudsz oldani elég könnyen, nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!