Van olyan fogyókúrás étrend, amit vegetáriánusok is hasznosíthatnak?
Mondjuk el azoknak, akik nem tudják, hogy eszerint Te tejtermékeket és tojást is fogyasztasz.
Egy fogyókúra sosem hatásos tartósan, csak akkor, ha életmódváltásként tudod beilleszteni a mindennapjaidba. Minden olyan étrendnek, melynek a célja a testsúly csökkentése, majd megtartása az alapja az, hogy a nap első részében fogyasztod el az egyszerű szénhidrátokat, délelőttig. Délig befejezed az összetett szénhidrátok fogyasztását is. Délután a fehérjére és a szénhidrátszegény(!) zöldségekre helyezed a hangsúlyt. Vacsorára semmit nem eszel, legfeljebb negatív kalóriás gyümiket-zöldségeket.
Zsírban oldódó vitaminoknak elegendő a tejtermék és a tojás zsírtartalma, felesleges margarinokra, olajakra semmi szükség.
Magvak naponta egy fél marékkal- kellenek a bélrendszernek.
Folyadék naponta legalább 3 liter, ezzel éred el, hogy ne tartsa vissza a vizet a tested.
A fenti étrendet naponta 5-6 könnyű étkezésre oszdd el, ez gyorsítja az anyagcserédet.
Szójakészítmányeket a fehérjék és a B vitaminok (húsmentes étrend miatt) pótlására ajánlok még a tojások és a tejtermékek fehérjetartalmát is kiegészítve egyben, ami azért kell, hogy ne izomból fogyjál.
en akkor hiztam el, amikor vega lettem :(
sovany feherhus a legjobb, vissza is tertem.
par dolog azert eszembe jutott, sajat hibaimbol okulva: tej es tejtermekek! ezek nagyon veszelyesek,foleg ha az (ovo)lakto vega nagy lelkesen fogyasztja, feherjepotlaskent ugyebar. ezeknel nagyon fontos, hogy zsirszegeny legyenek.
magvakkal is vigyazz, tenyleg csak fel marokkal.
gondolom a tesztat meg sem kell emliteni, de en sajnos ebbol is tobbet ettem amikor husmentesen etkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!