Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan fogyókúrás étrend,...

Van olyan fogyókúrás étrend, amit vegetáriánusok is hasznosíthatnak?

Figyelt kérdés
Lakto-ovo vegetáriánus vagyok.
2009. febr. 25. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk el azoknak, akik nem tudják, hogy eszerint Te tejtermékeket és tojást is fogyasztasz.

Egy fogyókúra sosem hatásos tartósan, csak akkor, ha életmódváltásként tudod beilleszteni a mindennapjaidba. Minden olyan étrendnek, melynek a célja a testsúly csökkentése, majd megtartása az alapja az, hogy a nap első részében fogyasztod el az egyszerű szénhidrátokat, délelőttig. Délig befejezed az összetett szénhidrátok fogyasztását is. Délután a fehérjére és a szénhidrátszegény(!) zöldségekre helyezed a hangsúlyt. Vacsorára semmit nem eszel, legfeljebb negatív kalóriás gyümiket-zöldségeket.

Zsírban oldódó vitaminoknak elegendő a tejtermék és a tojás zsírtartalma, felesleges margarinokra, olajakra semmi szükség.

Magvak naponta egy fél marékkal- kellenek a bélrendszernek.

Folyadék naponta legalább 3 liter, ezzel éred el, hogy ne tartsa vissza a vizet a tested.

A fenti étrendet naponta 5-6 könnyű étkezésre oszdd el, ez gyorsítja az anyagcserédet.

Szójakészítmányeket a fehérjék és a B vitaminok (húsmentes étrend miatt) pótlására ajánlok még a tojások és a tejtermékek fehérjetartalmát is kiegészítve egyben, ami azért kell, hogy ne izomból fogyjál.

2009. febr. 25. 20:07
 2/2 anonim ***** válasza:

en akkor hiztam el, amikor vega lettem :(

sovany feherhus a legjobb, vissza is tertem.

par dolog azert eszembe jutott, sajat hibaimbol okulva: tej es tejtermekek! ezek nagyon veszelyesek,foleg ha az (ovo)lakto vega nagy lelkesen fogyasztja, feherjepotlaskent ugyebar. ezeknel nagyon fontos, hogy zsirszegeny legyenek.

magvakkal is vigyazz, tenyleg csak fel marokkal.

gondolom a tesztat meg sem kell emliteni, de en sajnos ebbol is tobbet ettem amikor husmentesen etkeztem.

2009. febr. 26. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!