Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 151 cm vagyok,37 kiló, a...

151 cm vagyok,37 kiló, a combom-ból és a fenekem-ből akarok le fogyni, hogyan fogyak le?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 14. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"tartom magam a korábban leírthoz, ha jobban akarsz kinézni figyel arra, hogy mit eszel, megfelelő mennyiségű legyen és mozogj"

Ezzel jól megmondtad 35-öske. Ebből aztán pontosan tudni fogja, hogy mit kell tennie. :-D

A kérdezővel az a baj, hogy már a kérdésen látszik, hogy még a legalapabb dolgoknak sem néz utána. Sőt, még azt sem nézi meg, hogy valaki feltette-e már ezt a kérdést. Ezért kapja az "oltás" és ha van egy cseppnyi esze,akkor elgondolkodik,hogy lehet baromságot kérdezett és megpróbál összeszedni némi tudást.

A "sportolj" meg "megfelelő minőségű és mennyiségű táplálkozás"-ból nem derül ki semmi ezeknek a szerencsétleneknek. Csak ideböfögik a nyomorukat,hátha valaki elmondja nekik a csodamódszert...

Írhatsz egyébként ezeknek kisregényt is, a 99 %-uk le se sz@rja.

2016. ápr. 14. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Ez a 37 kiló ez így látatlanban is nagyon LOVE;)
2016. ápr. 15. 07:40
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

"Ezzel jól megmondtad 35-öske. Ebből aztán pontosan tudni fogja, hogy mit kell tennie. :-D "

Én a helyes irányba küldtem el, te meg az anyjába...

Nem nyitok vitát, hogy ki adott hasznos tanácsot...

2016. ápr. 15. 07:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nincs valami nagy élettapasztalatod 35-ös. Elárulom neked, hogy a tróger emberekkel így kell bánni. De ha akarod, akkor nyugodtan válaszolgathatsz napi tízszer, húszszor a szánalmas hülyéknek. Engem nem fog zavarni, viszont én ugyanúgy le fogom oltani őket, mégha te ezen fel is háborodsz. :-)
2016. ápr. 15. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!