Miert mondja mindenki hogy nem lehet koplalassal fogyni?
1-2 hét alatt csak akkor lehet jópár kilót fogyni zsírból, ha naponta lefutsz egy maratont kevés evés mellett meg ilyenek...
Koplalással lehet fogyni s van, akinek tartósan is sikerül, igen. Nem 1-2 hét alatt fogy le az ember, izmot is veszt, megvannak a veszélyei és úgy hallottam, hogy a legtöbb embernek nem is sikerül így, de van, akinek igen. Attól még nem ajánljuk senkinek s jó okunk van rá.
nem igaz, lehet fogyni koplalással! izomból ! látszatfogyásnak hívják, a testsúlyod csökken szépen, viszont a háj ott marad, csak vékonyabbnak látszik, gratulálok az ismerősödnek!
azért nem lehet koplalással fogyni, mert a tested egész egyszerűen nem így működik, az emberek fogyás alatt azt értik, legalábbi szeetnék ezt érteni, hogy a meglévő zsírraktáraktól megszabadulni, az izomzat megtartása mellett, hogy feszes és tónusos legyen a test.
na már most ez rendben is lenne, a gond ott van, hogy a hétköznapi ember a fogyást ,a zsírból fogyást összekeveri a testsúlyvesztéssel, a kettő rohadtul nem ugyanaz ám!
lehet fogyni izomból és végkimerülésig le lehet fogyni, de nem nagyon fog működni, nézd meg Christian Bale-t a the machinist c. filmben
két kávé, víz és egy alma volt a napi kajája, olyankat írt, hogy halucinált, lefogyott, vékony lett mint egy aki most jött egy menekülttáborból 8 hónap után, viszont nézd meg később hogy mennyire behízott, nem győzte aztán normálisan visszadiétázni magát értelmes testsúlyra
a tényeket el kell fogadni és nem értetlenkedni és hülye ismerősökre hallgatni
Nos...koplalos témánál mindig leírom.
120kg voltam. Kb 3 hónap alatt lementem 98kg ra. 4 év múlva (szóval most) 146kg vagyok.
Lelehet fogyni...de ha ugyan azt csinálod mint előtte akkor az lessz ami velem.
Nyílván ha tényleg fogyott és meg is maradt akkor az nem szimpla koplalás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!