Hogyan lehet fogyni szemerem dombrol?
Figyelt kérdés
Az eredekelne, milyen fogyokuras modszerrel tudom leadni a zsirparnat a szemerem dombomrol. Hiztam 20 kilot az elmult 1 evben, miota leszoktam a cigizesrol. Nem nagyon zavar valojaban, mert palcika alkat voltam es most van egy kis fenekem meg mellem, viszont a nadragok a nunimnal ugy allnak, mintha kinott volna a golyom es belevagna a gatya. Marha gusztustalan. Oda is kerult a hizasbol. Hogy lehet megszabadulni ettol? (33 No vagyok)2016. ápr. 12. 13:01
1/8 anonim válasza:
Nagyjából sehogy, zsírleszívással. Mondjuk megpróbálhatsz alsó hasizom gyakorlatokat, hátha kicsit leapad tőle, de koncentrált gyakorlat nincs a szeméremdombra.
2/8 anonim válasza:
Mint, ahogy máshova sincs. Célzott fogyás nincs, a genertikai lottón eldőlt, hogy hova szeret raktározni a szervezeted, ahhoz, hogy valahonnan fogyj általánosan kell fogynod és amikor mindenhonnan "eltűnik" a zsír, akkor ezel együtt fog a tervezett helyen is vltozni a zsír mennyisége, attól függően, mennyire zsíros, és mennyire előszeretetten raktároz oda a tested. Amenyibben csak ez az egy hely problémás, akkor valóban a plasztikai sebész tud segíteni.
3/8 anonim válasza:
Vegyél más szabású nadrágokat, vagy "nagyibugyit" nem egyszerűbb?
4/8 anonim válasza:
#3 miatt vagyunk tele dagadék nőkkek, akik azt hiszik, hogy a ruhán keresztül nám látjuk, ha valaki egy zsírdisznó, aztán mikor kijön az új kollekció, mégis belepréseli magát egy csinos lányoknak tervezett ruhába és felháborodik ha a társadalom kigúnyolja és kikéri magánk, hogy az ő testalkatának nincs megfelelő ruha. Ha szarul nézel ki az nem a ruha baja.
5/8 anonim válasza:
4 te hülye vagy? Ha ez a nő elégedett magával, csak a szeméremdombja mérete zavarja, akkor fogyjon csontvázzá, mire onnan is lemegy a zsír? Menj már.. valahová.
6/8 A kérdező kommentje:
Amig cigarettaztam 46 kilo voltam 182 cm magassaggal. semmi, ismetlem semmi mellem nem volt es fenekem se. Egy kosaras jobb alkatu volt nalam. most vagyok 66 kilo. Szerntem a magassagomhoz az nem sok. De mar van mit raknom a melltartoba. Csak az osszes gatya marha hulyen all. Nem egy, hanem mind. Vagy 70 darabot probaltam fel. Igy adott az emlitett problema.
2016. ápr. 12. 15:30
7/8 anonim válasza:
lehetséges, hogy csak szokatlan neked, de egyébként teljesen normális
8/8 anonim válasza:
Mutass egy képet a problémáról, ill. mellé a korábbi képen, hogy hogyan is kellene kinéznie szerinted a nadrágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!