Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Összeállítanátok nekem egy...

Összeállítanátok nekem egy étrendet?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, van rajtam 10 kg felesleg. Nem tudom mikor és mennyit kéne ennem hogy ezt sikeresen leadjam. Suliba főleg a teljes kiőrlésű kenyeret, puffasztott búzát, abonettet, joghurtot, főtt tojást, uborkát, csirke mell felvágottat, almát van lehetőségem vinni. 3-kor érek haza, ilyenkor azt eszem ami itthon a menü mértékkel. Ez után még ehetek egy natúr joghurtot vagy egy zöldségsalátát öntettel?
2016. ápr. 10. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább rendesen egyél este, fehérjét és kalóriát... Legalábbis ha éhes vagy. A napi összmennyiség legyen rendben, erről mit sem tudhatok az esetedben, de egy rendes vacsorának nem szabad problémát okoznia.
2016. ápr. 10. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. ápr. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!