A sok zöldségtől vagyok ilyen szomjas? Mióta diétázom állandóan szomjas vagyok. Napi 3 litert iszok.
3 liter az teljesen rendben levő mennyiség, bár régen én is jóval kevesebbet ittam annál.
A kevés szénhidráttól képes ilyesmi lenni, az én ivásmennyiségem a duplájára ment fel az átálláskor, de pl. most is magas pár hete. Nem tudom, mennyit iszom s nem tudom, más honnan tudja, mindig méricskél? Nekem eszembe se jut, de 4 liter tuti van olykor. Elmegyek énekkarba, 1 liter. Edzek, másfél liter. S a nap többi részében is iszom rendesen.
De nem vagyok állandóan szomjas, csak sokszor.
Sok zöldség speciel nincs, inkább elég kevés, sokszor még fél kiló sem.
Én mérem:)
1 literes üveget töltök meg mindíg vízzel. Ezt azért csinálom,mert régen 3decit ittam egész nap és hogy ezzel ösztönözzem magam:)
Mármint azzal hogy kiöntöm üvegbe.
Akkor a kevesebb szénhidrát miatt van.
Hát ez sok mindentől függ.
A sok víz alapjába véve egészséges.
Az ember 67% víz. Milyen étrendet tartasz,
vega, hagyományos, paleo. Figyelsz a sóháztartásodra,
megfelelő vitaminmennyiséget viszel-e be?
Alapigazság: az ember szervezete okosabb,
mint maga az ember. Ha szomjas vagy igyál,
ha a sósat kívánod egyél olyat, ha az édeset azt.
A gyorsan felszívódó szénhidrátok úgy megemelik
a vércukorszintet mint a huzat, először is
ezeket kellene csökkenteni.
Meg nem kéne ostobaságokat beleírni az éterbe.
Örülj neki, hogy jobban működik a tested. Nagyon beteg dolog 3 deci vizet inni, feltéve, hogy nem viszel be ételből eleget, hisz mindegy, hogy iszod vagy eszed, csak víz legyen.
Mivel nekem mindig jól működött a szomjúságérzetem, el sem tudom képzelni, milyen ennyire keveset inni. Hogyhogy nem ad szomjúságjeleket a test? Fura. Az OK, hogy az embert leköti valami és sokáig nem iszik, de utána aztán be kell pótolnia... Akárhogyan is, nagy baj, ha ekkora gond van vízbevitel terén.
A mostani 3 liter, ahogy már korábban írtam, teljesen rendben van, nem kell aggódni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!