Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha koplalok de...

Mi van akkor ha koplalok de mellette erősítek is?

Figyelt kérdés
Napi 800-1000 kaloriat viszek be,de kozben sulyzozok,guggolok meg minden?
2016. ápr. 6. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor izmot fogsz veszíteni elsősorban, nem zsírt. Könnyebb leszel, de formátlan, plöttyedt.
2016. ápr. 6. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A tested izmot és zsírt is fog bontani, ezek aránya egyénfüggő. Egy idő után nem fog menni az erősítés, ez lesz a vége.
2016. ápr. 6. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az edzés miatt pláne sok izmot vesztesz... Lehet, hogy a tested megpróbálja az edzés alatt állókat meghagyni s másféle izmot épít le, de valamit bizonyára le fog, hisz túlzott a deficit. De ha a fehérjebevitel is elégtelen, akkor tuti elkerülhetetlen az izomvesztés. Márpedig hiába viszel be elég fehérjét, a szénhidrát sem lehet sok, s ha nincs elég glükóz, a test megintcsak szeret az izmokhoz nyúlni...

Az edzés eléggé baj, mivel a fehérjeigényt és a kalóriaigényt is növeli, márpedig a koplalás miatt eleve problémák vannak e téren.

Nagyon pici vagy takarékosan működő embereknél lehet, hogy ennyi még nem durva koplalás, hallottam már érdekes dolgokról... De normál embereknél ez nem OK.

2016. ápr. 6. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban én is csináltam, hülyeség volt :( Úgy van ahogy az előttem lévők írták, mindig éhes leszel, tiszta zsír, löttyedt gyenge, és egy idő után nem is fogod bírni, legyengülsz. Ami nekem viszont bejött, az az, hogy normálisan egészségesen eszek és mellette mozgok, így visszajött elég sok izom és a löttyedt helyett mára már kimondottan fittnek nézek ki :-)
2016. ápr. 7. 00:02
 5/5 TappancsMancs ***** válasza:
Egyik a zsírvesztés de van itt más is. Bizonyos mennyiségű zsírra szükség van így nem egészséges. A nagyobb gond ha kevés a fehérje bevitel akkor az izmoknak nem lesz utánpótlása, a nem használtakból elveszi a fehérjét a dolgozó izom számára. Aztán ha ez sem elég károsodhat a szívizom, onnan is kiveszi a fehérjét. Ez utóbbi edzés nélkül is előfordulhat ha csak egyszerűen kevés a fehérje bevitel huzamosabb ideg persze. Valamint fáradt leszel, kimerülsz. Ha úgy dolgozol mint egy bányász egyél is úgy.
2016. ápr. 7. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!