7-8kg-ot letudok fogyni úgy hogy nem koplalok? Többi lent!
Sziasztok!
Az ünnepek alatt fel jött rám pár kiló és ettől szeretnék megszabadulni. Nem napok alatt ezért nem kezdtem el koplalni. Csupán kiszámoltam mennyi kcal-t ehetek egy nap és azt betartva eszek, vagyis nem lépem túl. Sajnos mozogni nincs időm, nagyon későn érek haza minden nap!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha betartom a kalóriát, nem eszek édességet le tudok fogyni 7-8kg-ot 2-3 hónap alatt? :) Igazából nem lényeg mikorra, csak fogyjak le!
Köszönöm a válaszokat!
Ha napi 500 kcal-lal kevesebbet eszel, mint a napi szükségleted, akkor elvileg 3 hónap alatt le tudsz adni ennyit. De hidd el, ez mozgás nélkül nem fog menni, tapasztalatból írom!
Mindenkinek arra van ideje, amire szeretne. Ami nekem nagyon bejött, hogy reggel egy fél órával hamarabb felkeltem és elmentem kocogni. Hidd el, napi 20 perc kocogás is sokat tud jelenteni, nem beszélve arról, hogyha sportolsz, sokkal jobb lesz a kedved.
Nyugi, koplalva se menne le napok alatt :D
Már miért kellene koplalni? Kalóriadeficit kell, direkt előnyös, ha nem túl nagy.
Kalóriadeficitben fogynod kell, igen. Jó lenne, ha legalább hétvégén tudnál mozogni valamit, az egészséges életmódhoz ez hozzátartozik, de fogyni anélkül is lehet, amennyiben képes vagy kalóriadeficitben enni. De több szempontból segít a mozgás, nem érdemes kihagyni, de ha tényleg nem tudod megoldani egyelőre (igazából mindenki meg tudja oldani, max. nehéz beiktatni negyedórát pihenés helyett, de ha ülőmunkát végzel, akkor eléggé szükséged van rá), akkor se add fel a fogyást.
Iskolába járok még!
5-kor kelek és mire hazaérek már este van! De igazat bevallva fáradt vagyok mire hazaérek (másfél órát buszozom kétszer egy nap csak az iskola miatt). Viszont nyártól mindenképpen elkezdek valamit sportolni!
Csak reméltem, hogy addig letudom adni a felesleges kilókat és utána formálom a testem :)
58kg vagyok egyébként, a hasammal nem vagyok kibékülve.
( 53kg voltam )
ez nagyon nem jó,kolesz? albérlet bármi? nem egészséges napi 3 órát utazni sem, gondolj bele 15 órát vesz el az életedből egy héten, egy évben gyakorlatilag 0-24 órában 1 hónapig csak a buszon ülsz? ez nagyon nem ok,
átszállni nem lehet? mármint egy darabig elmész gyalog, és onnan busz? mert akkor még jelenthet megoldást, hogy sétálsz, hétvégén legalább tudsz mozoni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!