Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretném a véleményeteket...

Szeretném a véleményeteket kérni!? Képet is mellékeltem.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elöször is köszönöm, hogy elolvassátok!

176 cm és 58-63kg között mozgok általában. Lustább időben szokott felszaladni 63-ig. A kérdésem az lenne, hogy ha ezt az életmódot folytatom, sikerüne-e esetleg 55kg-ig lemennem?

Egyik nap R.R. 20perc (popsi-has váltva), másik nap Pilates, péntekenként sok séta-futás (amugy mindennap sok séta, napi 2-4km) hétvégenként pedig görkorcsolya, séta, biciklizés. Séta és futás MBT cipőben.

Étkezésre eddig se fordítottam sok gondot, reggel tejeskávé, ebéd joghurt v csirkemell/főzelék/leves, vacsora pedig zöldség/gyümölcs/joghurt. Esetleg hétvégenként engedem el magam, rendes reggeli-ebéd-vacsora.

Édesség terén tudom magam kontrollálni, ha eszek pl: csokit, akkor aznap nem vacsorázom. Ha édesre vágyom eszek norbi sütit, ill. anyukám szokott joghurtos őzgerincet csinálni. Minden cukrot édesítővel helyettesítek már 15 éve.

Szóval kb. így gondoltam. Az étkezés eddig így ment, csak a mozgással voltam elmaradva, ebből egyedül a séta érvényesült.

Véleményetek szerint sikerülne leadnom azt a pár kg pluszt? Júniusban ballag a tesóm és szeretnék csinos lenni :)

A kép: [link]

2010. ápr. 5. 19:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem le se kell adnod :)
2010. ápr. 5. 19:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Lehet. :) De itt lesz a júni-júli-aug amikor szeretnék picit pihenni, és külföldre utazom 2 hétre, ahol ugyebár nem igazán tudok tornázni, ezért is szeretnék egy picit leadni.
2010. ápr. 5. 19:38
 3/16 anonim válasza:
78%
Semmi értelme hogy ezt csináld magaddal-.-" tök jó alakod van én csak örülnék ha nekem ilyen lenne:D
2010. ápr. 5. 19:39
 4/16 anonim válasza:
100%
a testsúlyod is optimális, a kép alapján sem feltételezem, hogy le kéne adnod!
 5/16 anonim válasza:

Szerintem ne akarj fogyni! Én is olyan magas vagyok, mint Te, és 55 kg, de egyáltalán nem érzem így jól magam. Ha ilyen paraméterekkel fogysz, a melledből fog lemenni, és az nagyon nehezen jön vissza.

Hidd el, hogy így nagyon csinos vagy. :)

6/16 A kérdező kommentje:
Sok meló van benne ez tény, voltam 90kg is. Csak sajnos most nem tudom azt mozgásformát csinálni, mint akkor, mert egyetemre járok és kevés időm van.
2010. ápr. 5. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
ezen te most mit akarsz leadni?
2010. ápr. 5. 19:49
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem igazán a fogyás a célom, hanem a feszesedés, de óhatatlanul lemegy a zsír rólam és jön fel izom. Tehát a mozgással elsősorban izmosodni-feszesedni-csinosodni szeretnék, és másodsorban fogyni, hogy külföldön ne legyen lelkiismeretfurdalásom, ha megeszek délután egy fagyit, vagy este koktélt iszok.
2010. ápr. 5. 19:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék én ilyen lenni. Mi a p..-át akarsz te leadni. 26/L amúgy 92kg
2010. ápr. 5. 20:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék 58kg lenni....Neked nem kell semmit leadnod, szép vagy már így is, ha mégis karcsúb akarsz lenni azon az 1 napon én biztos inkább fűzőt vennék, mert ebből nincs értelme fogyni. :D
2010. ápr. 5. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!