Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Enni vagy nem enni 6 után?

Enni vagy nem enni 6 után?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 17:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én napi 2500+ kalóriát eszek, (intenzív sport mellett), és a nagyobb étkezésem az este folyamán történik. 2 órát még fent vagyok, aztán megyek aludni. Ha én nem hízok az esti 2000kalóriától, akkor te se... Tök 8, hogy mikor eszel.
2016. ápr. 6. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Első hazudik, mindenki tudja, hogy este hatig a babgulyás, pacalpörkölt, zsiroskenyér töpörtyűvel stb, nem gond és nem okoz hízást, de az este 6 után elfogyasztott minden egyes kalória zsírba megy, mert nem ám az egész napi kalória deficit számít, az se baj, ha éjszakás valaki és mondjuk délután 4kor kel, az már ne egyen 6 után ám, akkor se ha hajnali 6ig fenn van stbstb.
2016. ápr. 6. 17:16
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

Most hogy mondod... Épp munkába tartok, este 6-tól reggel 6-ig... Akkor most ne egyek egész éjjel???

Az egész napi kcal bevitel számít. Nagyon elavult nézet az este 6 után nem evés...

2016. ápr. 6. 17:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Az egész napi kcal bevitelt kell csak nézni.
2016. ápr. 6. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:
27%

T. Vera!

Ne hasonlítsd magadat azokhoz az emberekhez akik nappal csinálják azt amit te éjszaka. Nyilván senki nem mondta hogy ne egyél 6 után... főleg így hogy éjjel melózol... DE aki nappal dolgozik, az igenis nappal ossza be az étkezéseit ... és lehetőleg ne estére hagyja a csülkös pacalt , meg miegyebet, mert az bizony az emberen ragadhat .

2016. ápr. 6. 17:30
 6/13 anonim ***** válasza:
3-as , a te szervezeted éjszaka van olyan üzemmódban valószínűleg mint másoknak nappal, akik nappal dolgoznak, tesznek - vesznek, jönnek - mennek, kajálnak...stb . Így értelmetlen tényleg összehasonlítani !
2016. ápr. 6. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor neki meg reggel 6 után tilos enni? Valaki magyarázza már el nekem, miért nem kiba.ott mindegy, hogy mikor eszek meg teszem azt 2000 kcalt? Ha kicsit is otthon lennétek a biológiába akkor tudnátok, hogy az ember folyton képez és éget el zsírsejteket, a napi össz bevitel dönti el, hogy végül egyre több, vagy egyre kevesebb lesz az illetőn, innentől kezdve tök mindegy mikor viszed be a kalóriát, a napi összbevitel a kulcs.
2016. ápr. 6. 17:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Lehet enni este 6 után is ,pl en 6-kor túrót eszem és 8-kor pedig csirkemellet zöldséggel

És szálkásító diétán vagyok

Hülyeségnek tartom azt a "este 6 után nem jó enni" dolgot

2016. ápr. 6. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe cserélnék és a túró menne utoljára.
2016. ápr. 6. 17:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Én általában eszem, semmit nem számít. Az sem, hogy mit eszem 6 után. Ha jót akarok, ekkor van az édesség (lehetne sosem, de az nem reális), így nem borítja a napomat :D De alapvetően nem érdekel a napszak, eszem, amit kedvem van. Az ember inzulinérzékenysége olykor alacsonyabb, aki reggelizik és szénhidrátosan eszik, az figyelembe veheti ezt, nekem egyik sem teljesül, max. kilengéskor, de akkor pont nem érdekel, hogy éjjel 1-kor csokizom vagy gyümölcsözöm-e (ritka, de előfordul). Ha nem szállok el extrém nagyon, úgyis fogyok kicsit az ilyesmi után :D

6 óra nekem picit korán van, az ebédemet befejezem 4-kor, s 6-kor még nem ideális ennem, túl jóllakott vagyok. Az éhséget nem várhatom meg, de azt, hogy tudjak enni valamit, azt célszerű. Úgyhogy 7-8 körül vacsorázom, de azért van, amikor 6-kor. Tökmindegy, csak késő este s éjjel nem esik jól. Sokunknak van egyfajta evési ritmusa, amin nem igazán tud változtatni úgy, hogy jól érezze magát. A párom pl. képtelen éjjel enni, úgyhogy 12 órás éjszakás műszakban sem evett, csak a legelején, kora este. Reggel 7-kor evett, lefekvés előtt, vagy akkor sem, de akkor nem tudott aludni, felkelt enni, visszafeküdt... Nyilván nem hízott amiatt, hogy azt a kis ételt, amit magába tudott tömni zombiként, 2 alvás közt ette meg. A kalóriadeficit kemény dolog.

2016. ápr. 6. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!