Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet enni diéta alatt?

Mit lehet enni diéta alatt?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és 15 kilót szeretnék fogyni.

Kérlek segítsetek! :(

2016. ápr. 4. 15:42
 1/7 anonim válasza:
Feherjet nagy mennyisegben (tojas, csirke ,hal, zabkasa, turo stb) sok gyumolcs es zoldseg.gyumolcs csak napkozben este nem ajanlott.eeeees rengeteg vizet igyal! Csak vizet! Keruld a cukros uditoket! :) nameg mozogj is es elered a celod! :)
2016. ápr. 4. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
MINDENT!!! Csak a mennyiségekre kell odafigyelni.
2016. ápr. 4. 15:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !:)
2016. ápr. 4. 16:22
 4/7 anonim válasza:
Mindent?? Szerintem ha hajnal 2kor legekves elott eszik egy kis kebabot egykis sultkrumplival az nem tul jo :)
2016. ápr. 4. 20:09
 5/7 A kérdező kommentje:
😂 azt nem fogok enni :)
2016. ápr. 4. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es: ha nap közben nem evett semmit vagy keveset, akkor nem feltétlen lenne ez sem akadálya a fogyásnak, feltéve, hoyg a napi keretébe belefér!!!!!

De ettöl függetlenül szerintem sokkal nagyobb probléma, ha valaki éjjel eszik, mint az, hogy mit

2016. ápr. 4. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Még az sem probléma, ha éjjel eszik, bár nekem nem esik jól, de az más kérdés. A napi összbevitel számít igazán.

Kérdező, normális ételeket egyél. Amiket már soroltak. Ne rágcsákat meg efféléket. Sokaknak nagyon jó a gyors szénhidrát csökkentése, de akár a szénhidráté általában (de azért a zöldség inkább maradjon, sőt :P nekem vigyáznom kell arra is, de ez speciális eset és azért többet eszem így is, mint az átlagember)...

Milyen diéta alatt, kinek, mennyit? Akármit lehet, max. nem érdemes, de hogy mit célszerű, az is emberfüggő. S az adott embernél is változhat. Nekem kövérebben remek volt a sok olajos mag, ma már nem az. Van, akit az édesség őrjít meg, akármilyen remek összetételű is... Ki kell tapasztalni, neked mi működik.

2016. ápr. 4. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!