Kinek hogy sikerült megszabadulnia a nagymértékű feleslegtől?
Én életmódot váltottam, lemondtam minden egészségtelen ételről, fölösleges, gyorsan felszívódó szénhidrátról, és mindenről amit nem gondoltam megfelelőnek. Most az étkezéseim mandula és szójatejre, csirkére, halra, mindenféle zöldségekre, zabra, natúr joghurtra, túróra és gyümölcsökre szorítkoznak, szinte mást nem is eszem, semmilyen tejterméket(kivéve a joghurtot és a túrót), semmilyen pékárut, édességet nem fogyasztok, maximum heti egyszer bűnözök egy kicsit, de általában még annyit sem. Sportolni kezdtem, kardió és erősítő edzéseket is végzem valamint jógázom és igyekszem sok vizet inni.
Eddig két és fél hónap alatt 12kg ment le, még 4kg hátra van.
Egyébként hajrá!:)
Tartós kalória deficittel bármennyit le lehet adni.
Ha az életviteledhez napi 2700 Kcal szükséges, akkor mondjuk csak napi 1800 Kcal elfogyasztásával két hét alatt fogyási ciklusba kerülsz, és addig kell folytatni, míg a kívánt súlyt el nem éred.
A 20 kiló nem két hónap alatt szaladt fel rád. Nyilván a fogyás is egy hosszú folyamat kell legyen, hogy ne terhelje meg nagyon a szervezetedet!
onnan tudom,hogy 160 cm. vagyok és 77kg...szóvel lehet hogy van 30 felesleg is.
22 éves vagyok,lány
Januárban változtattam az életemen, 3 hónap alatt 12,5kg-ot fogytam.
Azóta nem eszek fehér liszttel készült ételeket, kenyeret, édességet, nassolni valót, cukrot.
Az étkezéseimben lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt, helyette több fehérjét fogyasztok. Amiket eszek: csirkemell ritkán comb esetleg sovány sertéskaraj sütőben sütve olaj nélkül vagy grillezve, hal,tojás, zöldségek minden mennyiségben nyersen vagy párolva, túró, natur joghurt, gyümölcsök(kivétel a banán, szőlő).
Délelőttre szorítom a szénhidrátbevitelt, gyümölcsöket is ekkor eszek, vacsorára pedig magas fehérjetartalmú ételeket.
Heti 3x-4x sportolok(aerobik, kocogás, kerékpározás).
A nagy és hosszútávú célom egészségesen, mértéktartóan táplálkozni, aktívan sportolni és még 20 kilót fogyni. Mindig tűzök ki apróbb célokat, ami fenntartja a motivációt, a mostani a következő kerek tízes elérése, amihez 7,5 kg kell. Lassan 2 mérettel kisebb farmert hordok, néha elrettentésként(este hajlamos lennék összeenni-nehezen felejthető a rossz szokás) előveszem a régi nadrágjaimat :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!