Lenne egy kérdésem 25kg-ot fogytam 15évesen 165cm vagyok és szerintetek azért nem nőt meg a mellem mert lefogytam sokat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 18:28
1/7 anonim válasza:
Nem inkább kisebb lett? Egyébként biztosan tudod, de a mell zsírréteg, úgyhogy lehet
2/7 anonim válasza:
Bakter, mennyiről fogytál mennyire?
4/7 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy azért nem nől mert lefogytál akkor annak nincs semmi köze hozzá. De lehet hogy kisebb lett mint volt mert onnan könnyebb fogyni.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát 78 voltam és annyiról fogytam és kb 3hónap alatt
2010. ápr. 6. 09:03
6/7 anonim válasza:
Mit csináltál kedves kérdező?
Gratulálok!!!
Nekem is min.25 kilótól kell megszabadulnom!
Szívesen fogadnék egy két jó tanácsot,ha megosztod velem?!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Hát elkezdtem ugráló kötelezni , görkorcsolyázni és persze nem enni annyit. Én úgy csináltam ,hogy reggel normálisan ettem ( persze nem szalonnával és kolbásszal kezdtem a napot) és délbe és este már csak annyit ettem ,hogy vettem a azt a kaja mennyiséget amit régen megettem és annak csak a felét vagy a negyedét ettem meg és persze mellé rengeteg vizet is ittam mert így tele lett a gyomrom és nem éheztem annyira. És 5 óra után semmit nem ette max egy almát ( ami savanyú legyen ) és egy sárgarépát. Csokit is ettem de abból is a kevesebbet . Ilyet ,hogy szénsavas üdítő kizárva és persze a hamburger,hotdog, vagy a chips is a péksütiket azokat ettem de módjával .De ami nagyon fontos volt ,hogy mozogtam vagy bent a házba futottam 10-15 percet vagy épp annyit amennyi jól esett. Remélem tanácsommal sikerül a kilókat leadni:D Sok sikert hozzá ;)
2010. ápr. 7. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!