Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér/széles lányok, ti...

Kövér/széles lányok, ti szoktatok vonaton/buszon utazni? Nem kellemetlen, hogy a mellettetek lévő ülésre is belelógtok?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 5. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 155cm vagyok és 55kg. És inkább állok még akkor is ha van hely, mert nekem se szép látni amikor a combom szétterül az ülésen. De mostmár remélem leadom a maradékot és jól fogom érezni magam a bőrömben. És ezt kívánom minden eddigi válaszolónak^^
2017. márc. 11. 18:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fiúknak szabad átlógni vagy mi?

Legsúlyosabb időszakomban 94 kg voltam 157 cm-hez, és akkor sem lógtam át sehova. Itt meg akik picsognak... inkább nem mondok semmit.

2017. márc. 12. 05:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan úgy beszél itt mindenki, mintha mindenki 160 centi 40 kilós ,,szabvány" lenne itt Magyarországon, és olyan kirívó kövér az aki több annál. Nem is értem, akkor ennyi erővel senki nem fér el. Vagy nem ebben az országban élnek akik itt írnak? (Jó, én is panaszkodtam egy korábbi válaszomban, de hülye voltam, mert valóban nincs így ahogy képzeltem)
2017. márc. 13. 11:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt én se értem, 55 kilós lányok válaszolnak erre a kérdésre... nem számítottam ilyesmikre.
2017. márc. 15. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!