Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amint elkezdek fogyókúrázni,...

Amint elkezdek fogyókúrázni, és így kevesebbet eszem, kellemetlen lesz a szám íze és a lehelletem, és néha kicsit kavarog a gyomrom is. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ha rendesen eszem, akkor sosem fordul elő. Szeretnék fogyni, mivel elég sok feleslegem van, persze, mellette elkezdtem futni is. Az mondjuk lehet, hogy hirtelen csökkentettem le a kajaadagot, de ezzel szerintem nem jár együtt a rossz szájszag. :S
2010. febr. 24. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Én azt javaslom, tarts egy 1 vagy 2 napos léböjtöt, amikor csak folyadékot viszel be. A szájszag ugyanis azért lehet, mert a méreganyagok ürülni kezdenek belőled, ez vele jár. Ezért mondom, hogy tarts egy 2 napos léböjtöt, aztán 2 nap zöldségnap, amikor csak azt eszel. Minden rendben lesz.

A diéta alatt pedig ha hányingered van, ne aggódj, ismerős, ilyenkor egyél egy szem szőlőcukrot, vagy egy kávéskanál mézt, hidd el hatásos lesz.

Üdv: Kriszpy

2010. febr. 24. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A rossz szájíz (és vele társuló szájszag) a kiszáradás első jele! Ami azt jelenti, hogy nem csak az evést csökkentetted drasztikusan, de az ivást is. Mindenképpen igyál sok vizet, teát, gyümölcslét, akkor is, ha egy falatot sem eszel!

Én gyomorbajos vagyok, és néha rákényszerülök egy pár napos, egy hetes böjtre, de a folyadékot ilyenkor is pótolom. Sőt, többet kell inni, hiszen az ételek (amit most nem viszel be) nagy részt vízből állnak. Nem csak a leves, de bármilyen étel, ami nem kétszersült, tartalmaz vizet. Ilyenkor ezt a vízadagot is pótolni kell. Tehát ha normál esetben napi 2 liter folyadékot fogyasztasz, ilyenkor meg kell toldani + fél literrel.

2010. febr. 25. 01:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonló, főleg a gyomrom kavargott. Kell pár nap, míg átáll a szervezeted. Szerintem is ki vagy száradva, keveset iszol illetve a méreganyagok tisztulnak. Kell idő, míg megszokja a szervezeted az új étrendedet. Nekem pár nap után semmi bajom, csak az első idő nehéz.
2010. febr. 25. 04:16
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Ki mondta, hogy egy fogyókúránál keveset kell enni?Ez nem így van.Vannak olyan ételek amiből persze, hogy kevesebbet kell enned ilyen például:gyors ételek,édességek,lisztes ételek,zsíros ételek.De ott van a saláta vagy a párolt zöldség abból például annyit ehetsz amennyit szeretnél.Salátához készíthetsz magadtól szószt(nem a bolti mert abban sok a cukor)otthon csináld meg.Ezt a szószt a párolt zöldségekhez is felhasználhatod.Vagy párolhat brokkolit,esetleg karfiolt ezek sem hízlalnak.

Remélem segítettem:)

2010. febr. 25. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. :)

Most, hogy tudom mit rontottam el, megnyugodtam.

2010. febr. 25. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!