Ha nem sportolok intenzíven, tehát pl nem ugrálok Shaun T. -re, csak felülést csinálok és fenékgyakorlatokat fekve, ugyanúgy hatásos?
Nem jó semmire.
Helyes étrend és normális edzés kellene.
Helyesen étkezem,már -4kg-nál tartok,nem állítom,hogy mind zsírból ment le,de szénhidrátot csak egészségesen viszek be. -10kg a cél. Még -6
De eddíg semmit sem csináltam. 1 hete tornázgatok,de csípőkopásom van,nem bírok sokáig állni. Shaun T.-t próbáltam 1 hete de másnap nem bírtam lábraállni annyira fájt a csípőm. Fekve tök jó egyébként. Nyílván tudom,hogy semmit sem ér a felülés,ha a fölötte lévő zsír nem tűnik el,de ettől függetlenül kalóriát éget?
Nem éget sok zsírt. Kardiózni érdemesebb lenne. Gondolom, ha sokáig nem tudsz állni, akkor futni sem. De a biciklizés, úszás is elképzelhetetlen? Mindkettő sokkal hatékonyabban égeti a zsírt, mint a gyakorlatok, heti kétszer, háromszor érdemes lenne valamelyiket legalább 40 percig csinálni.
A felülés meg nem feltétlenül olyan jó, lábemelés, hasprések hasznosabbak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!