Az hatásos fogyókúra lehet, ha ugyanúgy eszem, mint eddig, de csak ásványvizet iszom a jövőben és du-án 4-től nem eszem semmit?
Ezt már igazolták tudósok egerekkel is,2 csoport ugyanannyit kapott,csak az egyik reggel,a másik este.
Minél később eszel,annál inkább hízlal...
Mindenkinek más jön be,de nekem is van babám,és nincs időm,és eddig az vált be a legjobban,hogy napota többször is felállok a mérlegre.
Ha eszem egy jobbat,már azt is tudom,kb hány deka marad rajtam reggelre,és legközelebb igyekszem annyival kevesebbet enni.
Mérleg nélkül csak kilók után veszem észre,és akkor már nem elég egy csökkentett adag...
Egyébként én sem eszem este.
Én is fogyni szeretnék 7 kg-t első válaszoló megkérhetnélek rá hogy leirod az időpontokat hogy a b.nőd hánykor eszik?
Nagyon köszönöm előre is
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
RENDI VAGY
és gratulálok
(félek h én nem fogok fogyni egy dekát se)
Szia, látom már jó régi a kérdés, ezért kérdem, miután fogytál, nem mentek vissza a leadott kilók?
Egyébként ezzel az életmódváltással csak az a baj, hogy most szerintem ha tehetné, minden ember egészségesebb ételeket enne, csak egyszerűen ezek a bio egészséges alacsony zsírtartalmú mittomén milyen kaják meg rohadtul drágák... Sok ember meg nem engedhet meg magának ilyesmit...Ez van :SS
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!