Egy 185 centis 21 éves srácnak nagyon kevés a 70 kilós testsúly?
Milyen szempontból sok vagy kevés?
Jól akarsz kinézni? Akkor valóban vékony vagy, de ez semmiben nem kell, hogy akadályt jelentsen az életben. A sportolást, hogy legyen némi izomzatod jó ötletnek tartom.
A te korosztályod-beli lányok épp az ilyen zsírtalan szálkás vékony fiúkákhoz vannak szokva, vannak kivételek persze.
Ennyi idősen én még vékonyabb is voltam, mégis volt barátnőm mindig. Az évek múlásával, ahogy kezdesz kevesebbet mozogni,nem olyan stresszes életet élni. A rendszeres táplálkozásra odafigyelni. Eszel rendesen reggelit, ebédet, vacsorát, majd szépen elkezdenek feljönni a kilók az ilyen alkatra is. Akkor majd az lesz a gond. Szóval kaja és egy kis gyúrás! :)
nem rólam van szó :)
rendzseresen edz már több éve, ennek megfelelően a vékonyan izmos kategória. ilyesmi, csak szélesebb vállakkal:
csajozással nincs problémája :D
Akkor te nem tudod eldönteni, hogy tetszik-e neked vagy sem?
Vagy milyen szempontból érdekes a testsúlya?
orvosi? esztétikai? vagy bírkózni akar? nem értem.
Izom se lehet rajta sok, persze van, akinek ennyi is elég s nagyon szálkásan azért látszik az, ami van.
De szemre kell eldönteni, hogy kevés-e, érzésre (gyenge-e vagy valami) s persze ízlés dolga is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!