Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lenne pár kérdésem arról,...

Lenne pár kérdésem arról, hogy hogy állítsak össze diétát, mit sportoljak, ha kb.10-15 kg szeretnék leadni?

Figyelt kérdés

1. Hogy állítsak össze diétát, amit hosszabb ideig akár pár évig is tudok használni?

2. Mit kezdjek el sportolni, ami átmozgat es erősödök is tőle(lány vagyok)? Eddig volt:Balett, rocky, társastánc, és kis ideig lovaglás(időhiány miatt hagytam abba, mint a baletott, a többit nem kedveltem annyira) és most hip-hop-ozok emelett szeretnék még valamit.

3.Mit edzek itthon, hogy főleg a csipőmről, a belső combomról, és a hasamról tűnjön el a zsír? A hulla hoop karika mennyit segít?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. márc. 30. 20:44
 1/1 crudy ***** válasza:
A hulla hopp karika annyit segít mint a pislogás. Egy célzott helyről nem lehet eltávolítani a zsírt. A tested zsírtartalma eloszlik egyenletesen és mindenhonnan tűnik el egyszerre. A diéta egyszerű. Ne egyél szemét kaját, kerüld a zsíros vackokat. ÉS!!! Ne hidd azt h a magas szénhidrát tartalmú ételek egészségtelenek. Tánc mellé de valójában minden mellé és a te célodnak tökéletes ha lejársz edzőterembe. De sok függ attól, hogy hány éves vagy, milyen magas, hány kiló
2016. márc. 31. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!