Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó módszer? Így fogyhatok...

Ez jó módszer? Így fogyhatok úgy hogy formásodjak és ne izmot veszítsek? Mennyit fogyhatok igy egy honap alatt?

Figyelt kérdés
Reggelizek 1 szendvicset,tízorai narancs,ebéd amit főzök de főtt tésztát nem eszek meg krumpli meg rizst se inkább zöldséget, uzsonnára gyümölcs és joghurt, vacsira 4-5 tojás hagymával oliva olajjal,meg mindent azzal csinálok amúgy. Kozben reggeli órákban 1 órát edzek hasprés ,láb emelés,bicikli, tánc, guggolás.

2016. márc. 30. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Te is csak olyan gyökér vagy, mint a többi.
2016. márc. 31. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Wow. Köszönöm hogy felnyitottad a szemem. Nagyon kreatív válasz volt biztos sokat gondolkoztál rajta. Komolyan ilyen diplomatikus és érett szöveget soha sem olvastam. Tényleg Köszönöm főleg hogy nem ez volt a kérdés. A kérdésemet a mai nap egy testépítő megválaszolta,nem kellett volna törnöd magad. Puszi
2016. márc. 31. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
hejesirsa pls
2016. ápr. 5. 18:53
 4/4 anonim válasza:

Kevés. Így biztos izomból fogsz fogyni. Számold ki mennyi kalória és makró deficit kell neked pl itt:

[link]

Fehérjéből minimum egyél kétszer annyi grammot amennyi a testsúlyod. Zöldségből akármennyit ehetsz, én a kalóriájukat sem számolom, gyümölcsöt kevesebbet a fruktóz miatt. Én kenyeret sem eszem helyette pufi rizst vagy magamnak sütök protein kenyeret. Reggelire nagyon jó még a zabkása és fontos, hogy edzés után mindig egyél valami fehérjét. Én tejsavófehérjét iszok, előtte túrót ettem zöldséggel. Nem vagyok oda a fehérjeporokért, de edzés után a tejsavó tökéletes. Kiméred, összerázod és bedobod a hűtőbe, még jól is fog esni. :)

Persze nem muszáj, ha megtudod enni a napi fehérjédet szilárd kajából az a legjobb.

Csinálj heti három súlyzós edzést testrészekre osztva(láb-has, hát-váll, kar-mell), ezeken kívül minél több aerob edzést (pl: sétálás, biciklizés 30-60p) és néhány kardiót. Nekem ezeket tanácsolták szálkásításhoz és fontos, hogy ne a mérleghez igazodj, hanem a tükörképedhez, mert az izom nehezebb, mint a zsír. Bár mivel te szálkásodni szeretnél nem valószínű, hogy hízni fogsz.

szálkásítás=fogyás, zsírvesztés (kalóriadeficit)

tömegnövelés=formásodás, izmosodás, súlynövelés (kalóriatöbblet)

Bocsi, hogy későn írtam, de mostanában engem is érdekel ez a téma :)

15/L

2016. jún. 14. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!