Ez jó módszer? Így fogyhatok úgy hogy formásodjak és ne izmot veszítsek? Mennyit fogyhatok igy egy honap alatt?
Kevés. Így biztos izomból fogsz fogyni. Számold ki mennyi kalória és makró deficit kell neked pl itt:
Fehérjéből minimum egyél kétszer annyi grammot amennyi a testsúlyod. Zöldségből akármennyit ehetsz, én a kalóriájukat sem számolom, gyümölcsöt kevesebbet a fruktóz miatt. Én kenyeret sem eszem helyette pufi rizst vagy magamnak sütök protein kenyeret. Reggelire nagyon jó még a zabkása és fontos, hogy edzés után mindig egyél valami fehérjét. Én tejsavófehérjét iszok, előtte túrót ettem zöldséggel. Nem vagyok oda a fehérjeporokért, de edzés után a tejsavó tökéletes. Kiméred, összerázod és bedobod a hűtőbe, még jól is fog esni. :)
Persze nem muszáj, ha megtudod enni a napi fehérjédet szilárd kajából az a legjobb.
Csinálj heti három súlyzós edzést testrészekre osztva(láb-has, hát-váll, kar-mell), ezeken kívül minél több aerob edzést (pl: sétálás, biciklizés 30-60p) és néhány kardiót. Nekem ezeket tanácsolták szálkásításhoz és fontos, hogy ne a mérleghez igazodj, hanem a tükörképedhez, mert az izom nehezebb, mint a zsír. Bár mivel te szálkásodni szeretnél nem valószínű, hogy hízni fogsz.
szálkásítás=fogyás, zsírvesztés (kalóriadeficit)
tömegnövelés=formásodás, izmosodás, súlynövelés (kalóriatöbblet)
Bocsi, hogy későn írtam, de mostanában engem is érdekel ez a téma :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!