Nem lesz ez jó se neki, se másnak
Ezt senki sem írta, sőt ebből lesz a legnagyobb baj, hogy koplalás mellett, fehérjehiányban nem lesz túl sok pozitív eredménye a dolognak, ráadásul túl fogja edzeni magát. (napi 300 hasprés... minden nap) és duplázni akarja.
Ez már kb a túlélés szint, és a jojó effektus határa, a szervezete valószínűleg az izmoktól szabadul meg, ezzel csökkentve a kalóriadeficitet, amit a fehérjehiányos táplálkozás, és a súlyok nélküli edzés is elősegít.
Én senkinek nem ajánlanám ezt a módszert:
- túl sok energiaráfordítás, az eredményhez képest
- az étkezés rossz, ráadásul közel tarthatatlan
"A mi nap krumpli főzelék volt és rántás helyett saját magával sűrítettem,de még így is csak keveset és csak ebédre ettem."
"Sokszor érzem hogy zabálhatnékom van és hogy éhen halok de akkor inkább evés helyett elmegyek játszok a kislányommal vagy elmegyünk sétálni esetleg meg iszok 2 pohár vizet vagy a citromos víz is jó étvágy kergető"
Ezek egyértelmű jelei a koplalásnak, és a fenntarthatatlan diétának, alig eszik, de rosszat.
"Mi ezzel a probléma láthatóan be válik neki."
Az, hogy nem eszik, de nem lett izmosabb.
Elméletileg 63kg Ez még 163 cm-hez is a "fitt" alakot kellene, hogy adja, de a "skinny" alakhoz kezd közeledni.
A 74%-ossal egyetértek, de kiegészítem, hogy a súlyzós edzés is csak ront, ha durván hiányos az étkezés kalória s fehérje terén... Hisz még tovább növeli a hiányt. Gondolom, a test igyekszik azt az izmot bontani, ami kevésbé kell az edzés miatt, de valamit kell.
Az ilyen szinte midnennap mozgásokhoz nem értek, tudom, hogy sokan úgy csinálják. A testépítők pont nem, nekem most volt 4 nap pihenés az egy helyett s hiába vagyok kezdő, sokkal jobban mentek a dolgok, bár még nem tudom, hogy a hosszabb regenerálódás miatt-e.
A kiegyensúlyozatlan edzést nem tartom jónak, az egész testet akarjuk erősíteni. Persze ha fogyás a cél, akkor kevésbé félő, hogy hű de izmos lesz a lábunk, míg a karunk marad pálcika...
Mivel ezzel felnyitva a szemem,felvettem a kapcsolatot a lánnyal az oldalon.
Írtam neki hogy mégis ezt mért gondolja jónak ezt válaszolta:
Szia köszönöm az észre vételed,ez csak egy csúnya félre értés lesz.Nem egyszer eszek egy nap,sajnálom hogy nem volt elég érthető a szöveg.
Eszek rendesen 5x egy nap,reggel 10 órait,de fő ételt csak egyszer eszek délben ebédet,ezen kívül uzsonnázok és vacsorázok (tojást 4-5 db-ot,vagy zöldség salátát).Az éhségről pedig annyit hogy 2 étkezés közt érzem,ugyanis hozzá voltam szokva eddig a nagy adagra most pedig felére csökkentettem és még szoknom kell az egészséges adagot. Még egyszer köszönöm hogy írtál,kifogom javítani hamarosan,nehogy mások is félre értsék.Ha esetleg még több félre érthető szöveget találnál kérlek újra írj észre vételedről :)
olvass utána magas, alacsony ismétlésszám
ha izmos vagy zsírral is jól nézel ki, és érzed is, hogy erősödsz, plusz egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!