Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez hany kilos no?...

Szerintetek ez hany kilos no? ( KEP )

Figyelt kérdés
[link]
2016. márc. 29. 07:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Én is 70-et írtam volna, hozzátéve, hogy súlyt becsülni nem vagyok jó, csak magamból extrapoláltam, de ez igazából kit érdekel? Már a súly. Nem tökmindegy? Egy bizonyos szinten belül, persze, mert extrém számokat nem lehet jól összehozni.

Nincs arra valami megnevezés, amikor valaki a szám bűvöletében él, nem csinos, egészséges, megfelelő testzsírszázalékkal rendelkező akar lenni, csak és kizárólag a kilók számítanak?

Nem tuti, hogy a kérdező ilyen, de akkor sem értem, miért számít ez ennyit...

2016. márc. 29. 10:44
 22/35 anonim válasza:
60-65
2016. márc. 29. 10:56
 23/35 anonim ***** válasza:
Ez igy jobb hogy 60-90 kg-ot mondanak. Írtam hogy mindegy a súly.
2016. márc. 29. 11:00
 24/35 anonim ***** válasza:

"Nem tuti, hogy a kérdező ilyen, de akkor sem értem, miért számít ez ennyit..."

Mert lehet rajta idegeskedni meg szenvedni...

2016. márc. 29. 11:02
 25/35 anonim ***** válasza:

én is 70et saccoltam volna, utána láttam a kommentek között,hogy nem is tévedtem volna sokat.

a kép alapján csinos nő vagy, de a nadrág tényleg eléggé szűknek tűnik. amúgy csalóka is a kép, mert elég bő felsőben vagy . legközelebb olyan képet ajánlok, amin kicsit passzosabb rövid ujjú felső van, meg mondjuk rövid naci.

ez nem is olyan kihívó,hogy rád fap-fappoljanak , de mégis jobban látszik az alakod.

2016. márc. 29. 11:06
 26/35 anonim ***** válasza:
28%
70-75-öt tippeltem volna. Olyan az alsó feled mint az anyámnak, ő 75 kiló. Miért nem kezdesz magaddal valamit? 10-15 kilót lefogyni nem nehéz.
2016. márc. 29. 11:10
 27/35 anonim ***** válasza:
csak trollkodtak a 90-el kevesebb nek nézel ki
2016. márc. 29. 11:32
 28/35 anonim ***** válasza:

#26: De, igenis nehéz tud lenni. Nekem havi 1 kiló se megy, bár most már évi 1 sem, pedig jó étrendem van, az éhségérzetem gyakorlatilag megszűnt és igyekszem. OK, nehéz eset vagyok, de nem mindenki könnyű... S vannak még nehezebbek, akik velem ellentétben keveset is esznek, mégse megy nekik, na az már érdekes téma.

De sok ember a helyes táplálkozásról sem tud, sokan pedig nem mondanak le a rágcsáikról vagy csak folyton éhesek... Sok okból lehet nehéz fogyni.

2016. márc. 29. 11:49
 29/35 anonim válasza:
65-69 kg között lehet szerintem :)
2016. márc. 29. 11:51
 30/35 anonim ***** válasza:

#26 ha tényleg jól összerakott étrenddel meg mozgással sem tudsz fogyni, akkor ott valami gond van, amit érdemes lenne kivizsgálni.

"De sok ember a helyes táplálkozásról sem tud, sokan pedig nem mondanak le a rágcsáikról vagy csak folyton éhesek... Sok okból lehet nehéz fogyni."

1.) Az interneten is eléggé utána lehet olvasni (OK, kell egy józan paraszti ész, hogy a mindenféle vajákos oldalakon hirdetett baromságokat ne vegyük komolyan, de azért nem oly nehéz találni olyan oldalakat, ahol rendesen le vannak írva a dolgok)

2.) ha ez önmagától nem megy, akkor el lehet menni dietetikushoz, az majd akkor állít össze személyre szabott étrendet

3.) azt ne vegyük már komolyan indoknak, hogy nem akar lemondani a chipsről. Ha nem akar lemondani, akkor ne mondjon le, csak akkor utána ne is sírjon, hogy milyen dagadt, és főleg azon ne sírjon, hogy milyen nehéz lefogyni, meg hogy ő mennyi mindent megtett.

Normálisan megcsinált étrend mellett meg nem leszel éhes, max van az beidegződés, hogy 'nem tudok magammal mit kezdeni, jaj de jó lenne nassolni valamit'.

A fogyás elhatározás kérdése. Az a gond, hogy a legtöbb ember (és főleg a síró-rívó nők) megakad az álmodozás szintjén, hogy 'jaj de jó lenne lefogyni', de addig már nem jut el, hogy akkor rendben, elhatároztam, hogy le is fogyok, ezért megteszem azt, amit kell (amihez pl. az is hozzátartozik, hogy utánajárok, hogy mi is kell hozzá). Valamit valamiért, ha valakinek ez túl sok, akkor az csak azt mutatja, hogy annyira nagyon nem is akart lefogyni.

2016. márc. 29. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!