Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kevés hasi zsírt le tudok...

Kevés hasi zsírt le tudok dolgozni az alábbi módszerrel? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nincs különösebb gondom magammal 168 cm magas vagyok és 56.5 kg. Mivel múlt nyáron 53 kg voltam így az elkövetkező nyárra is szeretnék ennyi lenni a következőképpen: több helyen is olvastam hogy a felülés csak izmosít és nem tudom hogy a hasonló gyakorlatok (mint pl. a hasprés, váltott tért érintés fekve,lábemelés fekve stb.) is ugyan így működnek-e vagy fogyasztanak. Hozzá teszem, a hasamról kb. 1,5 kg zsírt szeretnék "eltüntetni". Emellett szeretném a fenekemet izmosítani és egy kicsit leadni belőle. Itt pedig a guggolásra gondoltam. És ha ez az egész tényleg jó ötlet akkor minden nap fél órára vagy legalább 20 percre iktatnám be ezeket. Tudom hogy ha vékony akarok lenni futni kell de sajnos erre nincs sok lehetőségem csak a suliban tesiórákon illetve külön tudnék hétvégén 1 alkalommal futni mondjuk legalább egy fél órát. Mi a véleményetek tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
2016. márc. 28. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Teljesen téves a megközelítésed. Olvasd el a Sárga kapszulát!

2016. márc. 28. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább az étkezésre kell koncentrálnod, ha fogyni akarsz. Kalóriadeficittel veszítesz zsírt. A mozgás persze némi kalóriát éget s lehet, hogy jót tesz az anyagcserédnek s tuti, hogy jót tesz több szinten, de nem attól fogysz. A hasprés és guggolás arra jó, hogy az adott részt izmosítsd (megfelelő étkezés esetén lesz ez, kezdőként akár még deficitben is, amúgy kalóriatöbblet kell hozzá).
2016. márc. 28. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Futni nyilván nem kell a fogyáshoz, mégis honnan szedted ezt? :D
2016. márc. 28. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:

az a baj hogy mindenki későn gondolkozik és nem fogja fel senki hogy ez nem megy egyik hétről a másikra megy

azt hiszik hogy naponta csinál x gyakorlatot,nem pihen és ugyan úgy "zabál" mint eddig akkor már elér valamit

hát nagyon nem,azzal meg sajna senki sincs tisztában ilyenkor hogy ami izmot felszed és utána nem fog rá edzeni,az szépen eltűnik,azt gondolják h "na jo lett egy kis izom" nos nem adok fél évet de nem lesz látszata neki

2016. márc. 28. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!