Van valaki, aki ezzel a módszerrel le tudott fogyni? Esetleg valami más, amit ajánlotok?
16 éves lány vagyok, kis felesleggel főleg a hasamon, amin szeretnék változtatni, így a következőre gondoltam:
A lényege igazából az, hogy bármit lehet enni,(persze a mennyiségre oda kell figyelni)csak a megfelelő alapanyagokból kell elkészíteni az ételt. Pl: mandula/kókuszliszt, mandula/kókusztej, kókuszolaj/zsír/vaj, xilit, stb.Illetve arra is gondoltam, hogy néhány dolgot, amit nehezebb lenne saját kezűleg készíteni (pl majonéz, lekvár...) beszereznék a norbi update-ből
Tudom, hogy ez nem is fogyókúra, inkább életmódváltás, de ez szerintem hatásosabb(rendszeres mozgás mellett természetesen)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez így jó ötlet-e, és ha igen, akkor milyen élelmiszerek beszerzését javasoljátok, illetve honnan?A dm-ben láttam egy csomó ilyen cuccot, nem tudom, hogy mennyire minőségi.
Köszönöm előre is!
Ételmódváltás :)
Ha mint írtad NEM ESZEL MINDENT, hanem a nagyon káros, hízást elősegítő gabonákat, cukrot helyettesíted megfelelőbb (általad is leírt) anyagokkal, több zöldséget eszel -> összességében kevesebb cukrot és keményítőt, de jobb minőségű szénhidrátokat akkor ez a tested működésének is jót fog tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!