Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tanácsaitok vannak?

Milyen tanácsaitok vannak?

Figyelt kérdés

Olyan 20kg-ot szeretnék, fogyni 180 magas vagyok és 115kg. Egy ideje már rajta vagyok, hogy elérjem a célt 127-8 kilóról indultam tavaly nyáron, amikor már 110kg voltam abbahagytam ez olyan ősz vége volt. Az oka az volt, hogy nem akartam annyira hirtelen fogyni a bőrömre próbáltam odafigyelni, így akkor súlytartásra álltam rá, amit egy negyedéven keresztül szépen tartottam is. Most viszont elkezdtek visszajönni a kilók, és nagyon erőm sincs belekezdeni, már egy hónapja kb. minden héten belekezdtek de nincs meg az a lelkesedés, így abbamarad.

Tudnátok tanácsokat adni, nektek mi jött be? Hogyan tudnám motiválni újra magam? Nektek mi segített abban, hogy ne csábuljatok el?

Nem gyorsan akarok fogyni már elég sok tanulópénzen túl vagyok, de szeretném minél előbb újra kezdeni, ha már túl leszek 2 héten akkor már megy magától a dolog.

21L

2016. márc. 28. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a kaloriabázis.hu segítségével fogyok. Eddig lefogytam 13 kilót de még 20 kiló fogyás nekem sem árt. Mellette heti 4x megyek konditerembe.

Ami változás van még az, hogy nem eszek kenyeret, pékárukat. Mindenhová gyalog járok. Ez napi 4-5 kilóméter gyaloglást jelent, ugyanis a munkahelyemre is gyalog járok

2016. márc. 28. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem vannak céljaim a testemmel és az motivál

Szeretnék edző lenni,régen rajtam is volt 22-23 kg plusz

Egyébként még fogyozni konnyu szerintem,en pl tök jó kajákat eszem ahhoz képest hogy szálkásítok,tehát lehet úgy is fogyni hogy nem konkrétan fogyasnak fogod fel hanem csak egészségesebben etkezel

Tudni kell megcsinálni a kajat

Ha nagy a sulyod elég csak pár dolgot megváltoztatni,nem kell olyan szigorúan venni az elején,folyamatosan kell vissza vonni a mennyiséget és az olyan dolgokat amik nem valók oda

2016. márc. 28. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elképzelni,hogy mit szeretnél elérni! Vizualizáld! Kell,hogy legyen cél,ami motivál. Ha ez megvan, jöhet a stratégia,amivel ezt eléred.
2016. márc. 28. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! Ment a Zöld pipa mindenkinek! :)
2016. márc. 28. 21:53
 5/5 anonim válasza:

Nekem az egészségi állapotom volt, ami motivált. 167 centihez én "csak" 75kiló voltam, és közölte az orvos, hogy ha ezen nem változtatok akkor garantáltan cukorbeteg leszek, mert sajna xar az anyagcserém. Rendesen dietetikushoz mentem, ő írt össze nekem egyéni étrendet, ami passzol az életvitelemhez, a céljaimhoz és egyebekhez. Nem éhezek soha, tulajdonképpen teljesen jól vagyok már, és fogytam is sokat, jól nézek ki. Engem ez motivált.

24L

2016. márc. 29. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!