175 Cm magas, kb 81 KG és 14 éves. Ez jó, rossz, vagy normális? HA Rossz akkor milyen fogyási tanácsaitok vannak?
Attol függ most fiurol van szo vagy lányrol?
annyira birom az ilyenkérdéseket, a lényeget nemtudjátok leirni!!!
Sztem még pár kilót leadhatnál, úgy, hogy nem eszel nasit, csak reggelit, ebédet meg vacsit, és azt is mértékell, nekem ez jött be.), (meg persze sok cangázás a haverokkal, és felülés) Én kb 174cm vok fiú 68 kg.
Jah, és rendszeresen mérem magam, és 70 felé semmiképpen nem meek. Nyugi, nem nehéz leadni tavaly még én is 76 kg voltam.))
-Az erős-fiúk-és-a-maci-alkat-a-jó véleménnyel abszolút egyetértek. Ha egy fiú túl vékony az nem szép. Pont.
Én lány vagyok, és elég erős sajnos. Biztos nem járnék olyan sráccal aki vékonyabb nálam. Hogy néz már az ki, de komolyan??
-Ha tényleg érdekel a súlyod mérd végig magad a tükörben. Azt neked kéne látni h duci vagy-e vagy sem: úszógumi a pocin, fenekeden vagy fölötte egy kis husi, ilyesmi...
-Lehet kapni manapság súly-víz-zsír mérő mérleget. Biztos van valamelyik ismerősödnek olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!