Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után fog beindulni...

Mennyi idő után fog beindulni a fogyás?

Figyelt kérdés
Heti 3 sulyzós és 3 aerob edzéssel meg az edessegek, feher listt, cukor es zsiros etelek kiiktatasaval mennyi ido alatt fog elindulni latvanyosan a fogyas?

2016. márc. 27. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Emberfüggő, de a fentiekből azt sem tudom, hogy mennyit eszel... Csak mert nem eszel cukrot, lisztet és sok zsírt, bevihetsz akármennyi kalóriát.
2016. márc. 27. 19:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Igaz,neharagudj,kihagytam. 175 cm magas vagyok 80 kilo lanY es ugy kb 1200-1500 kaloriat eszem, de annyira nem szamolom, inkább csak kevesebbet es nem jollakasig illetve nem varom meg amig teljesen korog a gyomrom. Meg iszok naponta alapbol 2-3 l vizet is
2016. márc. 27. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Szép, ezzel biztosan fogyni fogsz. Én elég hamar várnám az eredményt, de a testsúly ingadozik, előfordulhat, hogy pont most tartalékol vizet a tested vagy lehet olyan az étrended, hogy több a salakanyag, mint régen, szóval ha egy hét alatt nem mutat a mérleg semmit, az még nem számít. Szemre sem láthatod ennyi idő alatt a változást, de egypár hét után már lennie kell valaminek, úgy gondolom.

Bár hallottam már emberekről, akiknek az első hetekben nem indult be, nem tudom, miért, de ez nem is fontos. Ha jó az étrended s van egy kellemes deficited (nem tudhatom, neked mekkora a kalóriaigényed, de amit írtál, az első körben jónak tűnik, főleg, ha nem az alsó határon van, mert az edzés mellett már kevés lehet), akkor joggal várhatod a fogyást.

2016. márc. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!