Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158cm vagyok és 58kg. egyszóva...

158cm vagyok és 58kg. egyszóval dagadt. Hánytatás megoldáslenne? :S

Figyelt kérdés
szeretnék fogyni és nem sikerültmég 2kg-nál többet lefogynom. azon gondolkoztam hogy kajaután meghánytatom magam. kicsit félek mer sokan drasztikus fogyásnak lettek tanúi. valaki segítsen:O
2010. ápr. 4. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nem. kialakul a hánytatástól egy hajlam és ha már eléred a kívánt eredményt akkor is folyamatosan úgy érzed majd hogy hánynod kell! Ráadásul lelassul tőle az anyagcseréd és ha egyszer elhagyod a hánytatást rettenetesen meghízol. és nem is valami egészséges és még undorító is
2010. ápr. 4. 17:18
 2/12 anonim válasza:
100%
ha hányatod magad azt hívják bulímiának hasonló betegség mint az anorexia nervosa
2010. ápr. 4. 17:29
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Amikor elkezdtem 2,5 éve fogyózni ugyan ennyi cm és kg voltam. Elég jó erőben voltam...

A hánytatás nem jó megoldás...Ideig-óráig,ha bírod biztos fogysz pár kg-t...De annak a duplája jöhet vissza...Ráadásul a sav miatt a nyelőcsöved és a fogaid is bánni fogják...Hánytatás közben akár szívinfarktust is kaphatsz! Az életed/egészséged NEM játék.

Visszatérve,amit az elején írtam . Elkezdtem egészségesebben táplálkozni és heti 4*35 percet mozogni. 7 hónap alatt 8 kg-tól szabadultam meg :) Mindenki dicsért, sokkal jobb formában voltam, nem ziháltam futás után, olyan ruhákat is felvehettem ,amiket addig nem :)

Úgy gondolom a tartós fogyást, csak úgy lehet elérni, ha szépen,fokozatosan csinálod...Nem 2 hét alatt fog lemenni az a több kg plusz...

Mindenhez csak akaraterő kell! :) Kezdj el szépen,fokozatosan sportolni....Először csak 15-20 perc séta, utána 5 perc futás 15 perc séta....és fokozd...Az ételeknél is ...Először csak hagyd el a szénsavas üdítőket( cseréld le ásványvízre),utána a cukorkákat, péksütiket,chipseket...

Remélem tudtam segíteni egy picit. Ma 164 cm vagyok és 52 kg...és imádom a homokóra alakom :)

Neked is menni fog :) Csak kitartás!

2010. ápr. 4. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
A hashajtó jobb, és egyél kevesebbet (hashajtót max 3 naig szaabad használni, hacsak nincs vmi más okod rá). Szal vegyél mi hashajtót, vegyél be 1-3db-t (én a Stadalaxot használom, 3-asával), egyél kevesebbet mint szoktál (mondjuk felezd le), és mindjárt fogsz kb 1 kg-t/nap. Megjegyzés: Ha stadalaxot szednél az inkább este hat (amig alszol).
2010. ápr. 4. 17:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
undorító volna
2010. ápr. 4. 17:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1, egyáltalán nem vagy kövér, ezt hívják teltebb nőnek, de még annak is az alján vagy. Kocogsz minden nap 20 percet odafigyelsz hogy ne kapj be egy-egy malackát midnen este kísérve három zacsi csipszel és jó is leszel.

2, emberek... ha le akarok fogyni három kilót hánytassam fosassam magam igyak almaecetet (utánna birkozzak meg a joféle gyomorfekéllyel) aztán mint egy lepukkadt fél hulla, vese nélkül, fogak nélkül, rohadó szájszaggal és szétmart nyelőcsővel, fájó gyomorral, és beesett arccal legyek büszke karcsú (gebe) alakomra?! Hová fajulnak a dolgok...

Aki szép akar lenni dolgozzon érte. A kívánt lakot nem fogod hányással és fosással elérni.

2010. ápr. 4. 18:24
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó! Nagyon szép válasz!:)Az én magasságom és súlyom is kb. ennyi és már félek,hogy annyira elhízott vagyok,hogy mehetek vele orvoshoz:S
2010. ápr. 4. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha nem is szép, de iygekeztem érzékletessé tenni :)

Hátha eltántorítom tőle a kérdezőt... Az a baj láttam már bulimiást szenvedni, hogy probált felhízni, és hát nem kellemes látvány...

168/58 nem sok. ha soknak tartjátok akkor egészséges, kevesebb kaja, (sokszor keveset evés nagyon hasznos) meg kicsi sport. egyáltaáln nem kell sok, hiszen nem 40-50 leadandó kilóról beszélünk.

2010. ápr. 4. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:
158/58 sajnos:S
2010. ápr. 4. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:

háth... lehet megoldás lenne, csak egy a bibi.

ugye Te kényes vagy a külsődre, ezért zavar az alakod.

De ha meg elkezded hánytatni magad, akkor kihullhat a hajad, plusz a szájszag, plusz a bőröd, plusz a közérzeted (mert ugyebár eléggé feltünő, ha valaki beteg.)

de ha tornáznál egy kicsit: a bőröd is szebb lenne, fogynál is, az alakod is jobb lenne és az erőnléted is. és a szájszagod is :DDD

és a közérzeted és az önbecsülésed is jobb lenne, mintha minden nap háromszor a budi felett görnyednél.

hé, ezt úgy mondom, h próbáltam a hánytatást és a tornát is! :)

sok sikert.

2010. ápr. 4. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!