158cm vagyok és 58kg. egyszóval dagadt. Hánytatás megoldáslenne? :S
Amikor elkezdtem 2,5 éve fogyózni ugyan ennyi cm és kg voltam. Elég jó erőben voltam...
A hánytatás nem jó megoldás...Ideig-óráig,ha bírod biztos fogysz pár kg-t...De annak a duplája jöhet vissza...Ráadásul a sav miatt a nyelőcsöved és a fogaid is bánni fogják...Hánytatás közben akár szívinfarktust is kaphatsz! Az életed/egészséged NEM játék.
Visszatérve,amit az elején írtam . Elkezdtem egészségesebben táplálkozni és heti 4*35 percet mozogni. 7 hónap alatt 8 kg-tól szabadultam meg :) Mindenki dicsért, sokkal jobb formában voltam, nem ziháltam futás után, olyan ruhákat is felvehettem ,amiket addig nem :)
Úgy gondolom a tartós fogyást, csak úgy lehet elérni, ha szépen,fokozatosan csinálod...Nem 2 hét alatt fog lemenni az a több kg plusz...
Mindenhez csak akaraterő kell! :) Kezdj el szépen,fokozatosan sportolni....Először csak 15-20 perc séta, utána 5 perc futás 15 perc séta....és fokozd...Az ételeknél is ...Először csak hagyd el a szénsavas üdítőket( cseréld le ásványvízre),utána a cukorkákat, péksütiket,chipseket...
Remélem tudtam segíteni egy picit. Ma 164 cm vagyok és 52 kg...és imádom a homokóra alakom :)
Neked is menni fog :) Csak kitartás!
1, egyáltalán nem vagy kövér, ezt hívják teltebb nőnek, de még annak is az alján vagy. Kocogsz minden nap 20 percet odafigyelsz hogy ne kapj be egy-egy malackát midnen este kísérve három zacsi csipszel és jó is leszel.
2, emberek... ha le akarok fogyni három kilót hánytassam fosassam magam igyak almaecetet (utánna birkozzak meg a joféle gyomorfekéllyel) aztán mint egy lepukkadt fél hulla, vese nélkül, fogak nélkül, rohadó szájszaggal és szétmart nyelőcsővel, fájó gyomorral, és beesett arccal legyek büszke karcsú (gebe) alakomra?! Hová fajulnak a dolgok...
Aki szép akar lenni dolgozzon érte. A kívánt lakot nem fogod hányással és fosással elérni.
Ha nem is szép, de iygekeztem érzékletessé tenni :)
Hátha eltántorítom tőle a kérdezőt... Az a baj láttam már bulimiást szenvedni, hogy probált felhízni, és hát nem kellemes látvány...
168/58 nem sok. ha soknak tartjátok akkor egészséges, kevesebb kaja, (sokszor keveset evés nagyon hasznos) meg kicsi sport. egyáltaáln nem kell sok, hiszen nem 40-50 leadandó kilóról beszélünk.
háth... lehet megoldás lenne, csak egy a bibi.
ugye Te kényes vagy a külsődre, ezért zavar az alakod.
De ha meg elkezded hánytatni magad, akkor kihullhat a hajad, plusz a szájszag, plusz a bőröd, plusz a közérzeted (mert ugyebár eléggé feltünő, ha valaki beteg.)
de ha tornáznál egy kicsit: a bőröd is szebb lenne, fogynál is, az alakod is jobb lenne és az erőnléted is. és a szájszagod is :DDD
és a közérzeted és az önbecsülésed is jobb lenne, mintha minden nap háromszor a budi felett görnyednél.
hé, ezt úgy mondom, h próbáltam a hánytatást és a tornát is! :)
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!