Mért van az, hogy ha eszem, akkor nem emésztődik meg az étel, és ilyenkor csak a hánytatás segít?
Figyelt kérdés
Az egész suli kezdete előtt kezdődött.
Hétköznapokban: reggelire: négy puha pogácsát szoktam enni, büfében néha egy szendvicset, és az iskola menzáján szoktam ebédelni. Este kekszet szoktam enni.
És semmi gond nem volt, szinte mindig hátvégén fáj a gyomrom.
Hétvégenként, ha kenyeret is eszem az se emésztődik meg.
2011. szept. 18. 13:18
1/2 anonim válasza:
Gyümölcs-zöldséget is egyél, arra is szüksége van a szervezetednek. De a háziorvos többet tud mondani, menj el hozzá.
2/2 anonim válasza:
Valami történik veled, ami miatt egyszerűen képtelen vagy/lassabban emésztesz. Valszeg lelki okokra vezethető vissza.
Nekem dettó, ha stresszelek (ami az itthoni légkör miatt majdnem mindennapos), akkor van, h még este is bennem a kenyér, és egyszerűen kihányom. Pszichés a dolog, de azért menj el gastrora is.
Ja, és ne hánytasd magad, mert hozzászoksz, és már akaratlanul is kijön majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!