Miért rossz a hánytatás?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 18:25
1/7 anonim válasza:
A gyomorsav tönkre vágja a nyelőcsöved, a fogaid.
2/7 anonim válasza:
megerölteti a szervezetet
meg gusztustalan
3/7 anonim válasza:
Úgy érted, fogyókúrás céllal?
Fentiek, plusz: folyamatosan "alkalmazva" krónikus ásványi anyag és vitaminhiány, melynek következtében gyengülő immunitás.
4/7 anonim válasza:
No, majd mikor neked is nyelőcsőfekélyed lesz, akkor majd megtudod... Nekem egy éve az van, pedig soha életemben nem hánytattam magam, csak picikét stresszes az életem...
Nem buli állandó fájdalommal élni, és kicsit sem vicces, mikor egész nap úgy érzed, mintha sósavízű cukorkát szopogatnál... Különösen reggel, mikor a sósavat vissza kell nyelni a szádból: az ám a finomka! Meg havi tízezer forintokat gyógyszerre költeni.
5/7 anonim válasza:
Először csak az immunrendszered gyengül, de szépen lassan bele is lehet halni...gondolkozz kislány! Na csinálj hülyeséget!
6/7 anonim válasza:
tökjó, hogy egyből le lett kislányozva :D csak a nők képesek ilyen f*aszságra
7/7 anonim válasza:
Ha már nyelőcsődaganatod van, várlak az onkológián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!