Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért rossz a hánytatás?

Miért rossz a hánytatás?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyomorsav tönkre vágja a nyelőcsöved, a fogaid.
2009. okt. 12. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

megerölteti a szervezetet

meg gusztustalan

2009. okt. 12. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érted, fogyókúrás céllal?

Fentiek, plusz: folyamatosan "alkalmazva" krónikus ásványi anyag és vitaminhiány, melynek következtében gyengülő immunitás.

2009. okt. 12. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

No, majd mikor neked is nyelőcsőfekélyed lesz, akkor majd megtudod... Nekem egy éve az van, pedig soha életemben nem hánytattam magam, csak picikét stresszes az életem...

Nem buli állandó fájdalommal élni, és kicsit sem vicces, mikor egész nap úgy érzed, mintha sósavízű cukorkát szopogatnál... Különösen reggel, mikor a sósavat vissza kell nyelni a szádból: az ám a finomka! Meg havi tízezer forintokat gyógyszerre költeni.

2009. okt. 12. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Először csak az immunrendszered gyengül, de szépen lassan bele is lehet halni...gondolkozz kislány! Na csinálj hülyeséget!
2009. okt. 15. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
tökjó, hogy egyből le lett kislányozva :D csak a nők képesek ilyen f*aszságra
2009. okt. 15. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nyelőcsődaganatod van, várlak az onkológián.
2009. okt. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!