Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, miért nem hiszitek...

Lányok, miért nem hiszitek el, hogy gyönyörűek vagytok?

Figyelt kérdés
Akkor is, ha van rajtatok 5-10-15 kiló extra súly. ^^
2016. márc. 27. 12:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
Aki azt mondja, hogy 20 kiló túlsúly vonzó tud lenni, az önmaga is valószínűleg hasonlóan "esztétikusan" néz ki. El lehet fogadni magunkat túlsúllyal is, de nyilvánvaló, hogy a normális sportos testalkat nem csak társadalmilag elfogadottabb, hanem rengeteg előnye is van egy túlsúlyos testtel szemben. Itt most nem csak az egészségügyi előnyökre gondolok, hanem pl egy munkahelyen előbb veszik a vékonyabb embert, mint a túlsúlyost, szerencsésebb leszek párkapcsolatok terén stbstb.
2016. márc. 27. 13:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Tudod, van, akinek ez jön be, van, akinek az. Az pedig egy messzemenően buta és alaptalan feltételezés, hogy akinek tetszik egy testes lány, az ő maga biztos, hogy igénytelen.
2016. márc. 27. 13:15
 13/21 anonim válasza:

Amúgy szerintem ezt még Te sem hiszed el,amit kiírtál.:DDD

Na,hogy a kérdésedre is válaszoljak: azért nem hiszik el,mert tudják,hogy nem szépek. Mert ha még az adott személy el is fogadná magát úgy,ahogy van,a környezete azt fogja belé sulykolni,hogy csúnya,kutyának sem kell és hasonlók.:)

Ezért kell változtatni rajta!:)

16/L

2016. márc. 27. 14:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Miért ne hinném el? :)
2016. márc. 27. 14:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Sosem leszek szép, de ez engem nem érdekel :) Egészséges, erős, izmos akarok lenni. Nem érdekel, kinek hogyan tetszem vagy a média mit mond. MAGAMNAK akarok megfelelni és kész. S magamnak hájasan nem tetszem. Sosem jöttek be a kövérek, bár van, aki még úgy is szexi és arányos. Nekem rosszul áll a túlsúly, mert először hasra hízom, ami nem is egészséges.

Vékony pláne nem akarok lenni, pedig az manapság trendi.

Viszont nincs bajom magammal, csak látom, hogy van min javítani.

Nagyon sajnálom az ifjoncokat, akik pár kiló képzelt vagy valódi túlsúly miatt utálják magukat és koplalnak meg ilyenek. Az én gyeremekkoromban senkinek nem jutott eszébe fogyózni sem a környezetemben...

2016. márc. 27. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
20 kiló azért még nem olyan sok, ha a 0 az egészen vékony alak (ami szerintem kissé szánalmat keltő és gyöngeséget sugárzó, kivéve, ha valaki természetesen olyan, alapból egészséges és illik hozzá a kinézete), feltéve, hogy arányosan és szexin oszlik el. Láttam már ilyen embert. S olyat is, akin pár kiló plusz egy ronda úszógumit képez...
2016. márc. 27. 14:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Van akinek bejönnek a nagyobb darab fiúk/lànyok, de közel sem ez az àltalànos. Amìg kövér voltam, elvètve volt baràtnőm, aki volt, szintèn kövèr volt. Teljes èletmòdvaltas utàn olyan nőknèl van esèlyem, akiknèl eddig semmi nem lett volna. Ez a bemagyaràzas hogy ìgy is szèp valaki, stb, csak önàmítàs semmi több.
2016. márc. 27. 15:59
 18/21 anonim válasza:
68%

Ismerek egy 14 éves lányt. 1 évvel ezelőtt 80 kg volt kb, 150 cm körül. S iszonyatosan kövér volt. Állandóan bántották általános iskolában, senki se állt vele szóba szinte. Elballogott általános iskolából. S pár hónap alatt 48 kg-ra fogyott. Szinte semmit se evett, csak joghurtot és almát. Az új sulijában ő a bombanő. Régi osztálytársai most már emberszámba veszik.

Érdekes, igaz?

Vékonyan mindenki keresi a társaságát, de kövéren senki. Miközben lelkileg nem változott semmit. De alány tudja h kiben bízhat és kiben nem.

Szóval ha tudsz tenni a túlsulyért akkor tegyél és máris több ember vesz téged emberszámba

2016. márc. 27. 16:08
 19/21 anonim ***** válasza:

És 18-as biztos, hogy annak a lánynak olyan emberekre van szüksége, akik csak vékonyan veszik emberszámba?

Ismerek egy nőt, aki a rákra kapott gyógyszerektől 30 kilót felszedett. Azelőtt jól nézett ki, most nincs haja és kövér. A gyógyszereit pedig még évekig szednie kell, amitől kövér marad vagy még kövérebb lesz. De a gyerekeit legalább fel fogja tudni nevelni. Ahogy te mondtad, neki is van választása. Már nincs rák a szervezetében, simán abbahagyhatná a gyógyszert és lefogyhatna 40-50 kilóra. Csak így nagyobb az esélye a kiújulásnak, úgyhogy ő a kövérséget választja. Akkor őt már ilyen kinézettel végképp ne vegyük emberszámba, mert nem felel meg a társadalom által felállított normáknak?

Nekem normális súlyom van, se nem vékony se nem kövér. Nőként mindig látok hibát magamban, de igyekszem úgy elfogadni a testemet, ahogy van.

2016. márc. 27. 19:29
 20/21 anonim válasza:
Mind a társadalom hibája, hogy a nők nem képesek elfogadni és értékelni magukat! Enyhén túlsúlyos vagyok, mégis van barátom aki elfogad és szeret. Emellett fontos kiemelnem hogy testépítő, szóval szerintem ez nagyon relatív dolog. Elég baj ha a kilók határoznak meg mindent. Külső megfog, belső megtart, ez igaz. De te nem csak egy mértékegység vagy. Kisugárzás, mosoly, temperamentum, vonzerő, attitűd. Ezek mind hozzátartoznak egy nőhöz és ezekkel együtt alkotni egy összképet. Ha azt mondaná nekem a barátom, hogy fogyjak le, mert neki úgy sokkal jobban tetszenék, akkor nem tenném. Mert akkor utána jönne hogy nem tetszik ha így meg úgy viselkedtem, röviden jobban állna a hajat, előnytelen ez a szoknya, miért barátkozol vele és a végén annyira átformál hogy nem ős az vagyok akinek egykor azt mondta hogy szeretlek. Ha le akarok fogyni lefogyni, de csakis magamért és nem azért mert a társadalom és a média csak a vékony lányokat veszi számba. Igenis a túlsúly is lehet szexi!
2016. aug. 27. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!