Lányok, miért nem hiszitek el, hogy gyönyörűek vagytok?
Amúgy szerintem ezt még Te sem hiszed el,amit kiírtál.:DDD
Na,hogy a kérdésedre is válaszoljak: azért nem hiszik el,mert tudják,hogy nem szépek. Mert ha még az adott személy el is fogadná magát úgy,ahogy van,a környezete azt fogja belé sulykolni,hogy csúnya,kutyának sem kell és hasonlók.:)
Ezért kell változtatni rajta!:)
16/L
Sosem leszek szép, de ez engem nem érdekel :) Egészséges, erős, izmos akarok lenni. Nem érdekel, kinek hogyan tetszem vagy a média mit mond. MAGAMNAK akarok megfelelni és kész. S magamnak hájasan nem tetszem. Sosem jöttek be a kövérek, bár van, aki még úgy is szexi és arányos. Nekem rosszul áll a túlsúly, mert először hasra hízom, ami nem is egészséges.
Vékony pláne nem akarok lenni, pedig az manapság trendi.
Viszont nincs bajom magammal, csak látom, hogy van min javítani.
Nagyon sajnálom az ifjoncokat, akik pár kiló képzelt vagy valódi túlsúly miatt utálják magukat és koplalnak meg ilyenek. Az én gyeremekkoromban senkinek nem jutott eszébe fogyózni sem a környezetemben...
Ismerek egy 14 éves lányt. 1 évvel ezelőtt 80 kg volt kb, 150 cm körül. S iszonyatosan kövér volt. Állandóan bántották általános iskolában, senki se állt vele szóba szinte. Elballogott általános iskolából. S pár hónap alatt 48 kg-ra fogyott. Szinte semmit se evett, csak joghurtot és almát. Az új sulijában ő a bombanő. Régi osztálytársai most már emberszámba veszik.
Érdekes, igaz?
Vékonyan mindenki keresi a társaságát, de kövéren senki. Miközben lelkileg nem változott semmit. De alány tudja h kiben bízhat és kiben nem.
Szóval ha tudsz tenni a túlsulyért akkor tegyél és máris több ember vesz téged emberszámba
És 18-as biztos, hogy annak a lánynak olyan emberekre van szüksége, akik csak vékonyan veszik emberszámba?
Ismerek egy nőt, aki a rákra kapott gyógyszerektől 30 kilót felszedett. Azelőtt jól nézett ki, most nincs haja és kövér. A gyógyszereit pedig még évekig szednie kell, amitől kövér marad vagy még kövérebb lesz. De a gyerekeit legalább fel fogja tudni nevelni. Ahogy te mondtad, neki is van választása. Már nincs rák a szervezetében, simán abbahagyhatná a gyógyszert és lefogyhatna 40-50 kilóra. Csak így nagyobb az esélye a kiújulásnak, úgyhogy ő a kövérséget választja. Akkor őt már ilyen kinézettel végképp ne vegyük emberszámba, mert nem felel meg a társadalom által felállított normáknak?
Nekem normális súlyom van, se nem vékony se nem kövér. Nőként mindig látok hibát magamban, de igyekszem úgy elfogadni a testemet, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!