Lányok, miért nem hiszitek el, hogy gyönyörűek vagytok?
Mert mindenhol azt nyomjak a birkak fejebe, hogy izmos legyel, karcsu legyel, de a kisugarzasod 0 legyen.
Ne legy kover, undorito a felesleg a hasadon, mar megint sorhasat novesztettel. Mutatnak par anorexias csajt es szerencsetlen naiv birkano ehezteti magat. Es az eredmeny utan sem fogja elfogadni magat.
Ez a divat. Ez a media ereje.
De amugy relativ, hogy mit nevezunk gyonyorunek. Szamomra nincs is szebb egy ferfiben, hogy csillognak a szemei es szeretetet sugaroznak. A legszebb az, amikor kover vagy, de mindenki szeret, fiatal vagy, megsem elsz a divattal, mert egy szeretetgomboc vagy es megis sikeres vagy az eletben es elsosorban nem masoknak feleltel meg, hanem onmagadnak.
16l
A média sajnos pokolian rossz hatással van az emberekre.
Naponta látni olyan lányokat, akik gyönyörűek, de rondának hiszik magukat, mert a szennymédia állandóan a betegesre photoshoppolt alkatot propagálja.
#7: lehet egy telt ember is ám igényes!
Az igényességnek nem a már mániákussá váló testtömeg-kontroll az alfája és omegája!
Első vagyok
Tudod régen duci voltam és nem kellettem senkinek
Most meg alig hagynak békén a fiúk mert lefogytam és edzek,persze jó segg,szexi has ,kicsit izmosabb alkat,ezekkel dicsernek,ilyennel akarnak bevagodni hogy nyalaskodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!