Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, miért nem hiszitek...

Lányok, miért nem hiszitek el, hogy gyönyörűek vagytok?

Figyelt kérdés
Akkor is, ha van rajtatok 5-10-15 kiló extra súly. ^^
2016. márc. 27. 12:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Tapasztalat
2016. márc. 27. 12:17
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Osztom az első válaszoló véleményét.
2016. márc. 27. 12:24
 3/21 A kérdező kommentje:
Pedig ti is biztos gyönyörűek vagytok. ;-)
2016. márc. 27. 12:26
 4/21 anonim ***** válasza:
45%

Mert mindenhol azt nyomjak a birkak fejebe, hogy izmos legyel, karcsu legyel, de a kisugarzasod 0 legyen.

Ne legy kover, undorito a felesleg a hasadon, mar megint sorhasat novesztettel. Mutatnak par anorexias csajt es szerencsetlen naiv birkano ehezteti magat. Es az eredmeny utan sem fogja elfogadni magat.

Ez a divat. Ez a media ereje.

De amugy relativ, hogy mit nevezunk gyonyorunek. Szamomra nincs is szebb egy ferfiben, hogy csillognak a szemei es szeretetet sugaroznak. A legszebb az, amikor kover vagy, de mindenki szeret, fiatal vagy, megsem elsz a divattal, mert egy szeretetgomboc vagy es megis sikeres vagy az eletben es elsosorban nem masoknak feleltel meg, hanem onmagadnak.

16l

2016. márc. 27. 12:27
 5/21 A kérdező kommentje:

A média sajnos pokolian rossz hatással van az emberekre.

Naponta látni olyan lányokat, akik gyönyörűek, de rondának hiszik magukat, mert a szennymédia állandóan a betegesre photoshoppolt alkatot propagálja.

2016. márc. 27. 12:31
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóvan kinézek valahogy, mióta lefogytam. De mikor hájas voltam még mondták is, hogy milyen csúnya vagyok meg előnytelenül oszlik el rajtam. A túlsúly nem esztétikus. Bár vannak olyan nők, akiken van egy kis felesleg, és még jól is áll nekik.
2016. márc. 27. 12:33
 7/21 anonim ***** válasza:
59%
Nekem azt senki ne akarja bemesèlni hogy egy csüngőhasù nő vagy fèrfi kell valakinek.(kivève persze pènzèrt). Nem kell mindenkinek kigyúrtnak lennie, stb, de azèrr igènytelen se legyen az ember. Aki kövèr, es ha nem betegsèg miatt, az bizony igénytelensèg. Ha az ember önmagàval nem foglalkozik, hogy akar csalàdot, partnert?
2016. márc. 27. 12:36
 8/21 A kérdező kommentje:
#6: szerintem meg lehet szexi a túlsúly. Most nem azokra gondolok, akik 160 centisen 160 kilósak, de egy 10-20 kiló plusz eszeveszettül vonzó tud lenni.
2016. márc. 27. 12:39
 9/21 A kérdező kommentje:

#7: lehet egy telt ember is ám igényes!

Az igényességnek nem a már mániákussá váló testtömeg-kontroll az alfája és omegája!

2016. márc. 27. 12:40
 10/21 anonim ***** válasza:
74%

Első vagyok

Tudod régen duci voltam és nem kellettem senkinek

Most meg alig hagynak békén a fiúk mert lefogytam és edzek,persze jó segg,szexi has ,kicsit izmosabb alkat,ezekkel dicsernek,ilyennel akarnak bevagodni hogy nyalaskodnak

2016. márc. 27. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!