Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A pektin tényleg segít a...

A pektin tényleg segít a fogyásban?

Figyelt kérdés

Valaki aki használta? Tényleg olyan jó mind azt mondja az internet?

Szeretnék egy 15 kg-tól megszabadulni, de akárhogy próbálkozom nem megy..

2016. márc. 25. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz összhozni egy jó étrendet, életmódot, amivel lefogyj, akkor elég tuti, hogy nem fog segíteni a pektin sem.

Nem tudom, hogy ér-e bármit, de ha igen, akkor is csak picurka segítség egyeseknek. Azt borítékolom, hogy nekem éppúgy nem segít semmit a fogyásban, mint a sok rost.

2016. márc. 25. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, újabb átverés. Mi az az akárhogy próbálkozás? Szálkásító diétát és edzést próbáltad?
2016. márc. 25. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Pektin a növényi ételekben dögivel van, ill. a leggyakoribb sűrítőanyag; szóval eleve viszel be belőle.
2016. márc. 25. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Önmagában nem segít, tökéletes méregtelenítő egyébként. Én használtam... a fogyókúrám támogatása érdekében... de önmagában nem segít. normális egészséges, szénhidrát mentes élet és mozgás mellett nagyon jó kis kiegészítő. Nyílván nem mindenkinek. Ahány ember annyi féle, de mondom nekem bejött! De az eddigi fogyásom nem csak ettől, hanem rendszeres mozgástól (esti futás), és a teljes étrendváltozástól IS KÖVETKEZETT BE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. ápr. 7. 10:38
 5/5 anonim válasza:

Utolsó válaszoló ülj le 1-es!

Mi az hogy szénhidrátmentes étkezés? Legalabb ne fujnád a hülyesegedet másoknak amit nem tudsz. Igenis szüksége van szénhidratra dieta alatt is a szervezetnek, vannak lassű felszivódású jó szénhidrátok amikből meghatarozott mennyiségbe napszakhoz kötve enni kell!

2016. júl. 18. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!