Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mit tud a pektin nevű...

Ki mit tud a pektin nevű fogyastószerröl? 16/l

Figyelt kérdés
Facebookon nézegettem és egy szokásos 30 kilót fogytam egy honap alatt egy italtól szinintű sz@rság jelent meg . Megnyitottam (csak hogy tisztázzuk , nem szeretnék fogyni vékony vagyok) és ilyen tipikus "beetetés szagú" cucc volt ,megnéztem a kommenteket és kb ilyen rengeteg komment meg ilyenek voltak meg belinkelt képek ilyen" 3 hét alatt 25 kiló köszi a tanácsokat imádlak megváltoztattad az életem" szintű irreális sz@rok. Na igazából a kérdésem az ,higy ezek ilyen "megcsinált" kommentek ,hogy megvegyék az emberek vagy mi? (nem hiszem azt hogy tényleg ennyit fogytak csak sötét vagyok az ilyen informatikai oldalakhoz és nagyon kiváncsi lennék) És volt aki megrendelte? Mit tapasztalt?
2016. jan. 21. 20:10
 1/5 Szabi.L ***** válasza:
Ilyen, hogy "fogyasztószer" nem létezik. Főképp olyan nem, amitől 3 hét alatt 25 kilót fogy az ember. Vannak zsírégetést fokozó hatású termékek,de azok közel sem így működnek. A pektin egyébként egy természetes anyag ,amit lekvárokba szoktak tenni ,hogy jobb legyen az állaga.
2016. jan. 21. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, ez csak olyan megcsinált kommentek amiket ugyan az az 5-6 személy írja aki a cégnek dolgozik, 20-30 felhasználó nevében.

Nincs olyan csodaszer amitől 3 hét alatt 25 kg-ot lehetne fogyni. Ha lenne akkor nem léteznének kövér emberek. Az egyetlen ilyen módszer a zsírleszívás, ami valjuk be nem egy gyógyszer...

A pektin, nem tudom mi lehet, mit tartalmaz, de a növények egyik alkotóelemét hívják így, mely nagy hatású méregtelenítő hatással bír. Illetve a cukrászok ebből készítik a zselés cukikat. Haszna a fogyókúrában így max annyi, hogy segít a szervezetnek a méregtelenítésben, de maga az anyag nem fogyasztó szer. élelmiszer adalék-anyagok jelzése: E440.

2016. jan. 21. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A pektin egy növényi zselésítőanyag, pl az almában van. Természetesen nem fogyasztószer, ahogy a többi hülyeség sem az, vagy talán egy-kettő amiknek a működési elve az hogy egész nap fosol. A kommentek az ilyen oldalakon sosem valósak.
2016. jan. 21. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:

"Na igazából a kérdésem az ,higy ezek ilyen "megcsinált" kommentek ,hogy megvegyék az emberek vagy mi?"

Igen, minden ilyen oldalnál vannak ilyen kommentek, nem csak fogyasztószereknél, de nyelvtanító programoknál, rovarriasztóknál, egyszóval minden szarnál, amit el akarnak adni. Ahol ilyenek találhatók, ott nem érdemes semmit se venni.

2016. jan. 22. 17:17
 5/5 anonim válasza:
Előző pénteken volt egy műsor, azt hiszem a Magyar 1-en arról, hogy ez a fogyasztószer, az év legnagyobb átverése. Sok-mindenre jó a pektin, de sajna fogyasztásra nem. Kár, mert ha léteznének, ilyen csodaszerek egy csapásra le lehetne fogyni. :-) De azt hiszem, marad a jó öreg diéta, és a mozgás, mint biztos módszer.
2016. febr. 8. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!