Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nehéz lenne ezt le adnom? Túl...

Nehéz lenne ezt le adnom? Túl kövér vagyok? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2016. márc. 24. 17:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
5%

De a kérdésre válaszoltam.

Nehéz lesz leadnod. Keményen küzdeni fogsz. Tudom mivel én is szenvedek, és nem is vagyok olyan hájas mint te.

És igen túl kövér vagy.

Nagy hájas hasad van, kb mint egy kezdő kőművesnek. ( [link] Valószínüleg a feneked és a combod is az, csak a cicanadrág formára húz.

Tök gáz, amikor a lányok kisebb nadrágot hordanak mint amit kellene, és oldalt kifittyen a háj. Csak a hülye nem látja, hogy a feneke csinos formáját a nadrág adja.

És igen ez a háj különböztet meg egy egészséges igényes fiatal nőtől...

2016. márc. 24. 18:09
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

Ja és nem sértegetni akarlak, mert nekem aztán mindegy, hogy mennyi a súlyod és mi van veled. Nem akarok sem a barátod, sem az ellenséged lenni.

Ha nem tetszik a véleményem, egyél egy sütit és lapozz tovább. Mire lefekszel már nem is fogsz rám emlékezni.

2016. márc. 24. 18:11
 13/30 A kérdező kommentje:

Szerintem meg a bunko valaszaid alapjan 3 szor ekkora es hajas hasad van...:)

Koszonom a bokokat! :*

A fenekemmel pedig semmi problemam, hidd el cicanadrag nelkul sem nagyobb! Igen jol latod, a combom sem tokeletes! Mint az elobb irtam koszonom a valaszokat, a tiedre a tobbiekben nincs szuksegem!:) Tovabbi szep napot neked! :)

2016. márc. 24. 18:16
 14/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem tudom milyen magas és hány kiló vagy, de kinézetre szerintem 20 kilót leadhatnál. Én ugyanezt tettem, ha kérsz segítséget, írj :)

Az pedig erős szépítés hogy előről rendben van, mert nincs. De majd lesz, ha van kitartásod. :)

2016. márc. 24. 20:51
 15/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nehéz! Csak elkezdeni és belelendülni.. Amúgy pont tegnap akadtam rá Jessica Valitutto-ra FB-on, érdemes rákeresni. Ha neki sikerült..... :)
2016. márc. 24. 20:55
 16/30 anonim ***** válasza:
10%

Adok neked 50 e Ft ot, ha egy év alatt lefogysz annyira, hogy a felső 4 hasizom kockád kilátszik.

Nem 6 kockát írtam, csak 4et :)

De a következő lesz a menetrend, most hülyegyerek módjára elkezdesz futkározni és éheztetni magad.

Ledobsz 4-5 kg ot fele zsír, fele izom arányban.

Ezután a következő variációk jönnek:

a, lesérülsz

b, beteg leszel

c, motivációt vesztesz

vagy ezek kombinációja. Vissza szedsz 5 kg ot, de azt már tömény zsírból, és bizony egyre szarabbul fogsz kinézni.

Na de ne aggódj, a pasid szeret (max megcsal vékony lányokkal) és a kövér emberek vidámak :)

2016. márc. 24. 21:14
 17/30 anonim ***** válasza:
Ó, egy önjelölt jós! De tudod mit.... Én elfogadnám egy év múlva azt az 50-et.. És hozzáteszem az én hasam sokkal undibb. Szívesen töltök fel róla fotót, ha valaki szörnyülködni akar :D
2016. márc. 24. 21:30
 18/30 anonim ***** válasza:
9%

Gratulálok itt mindenkinek,biztosan szupermodellek vagytok vagy élsportolók :)

Egyébként,ez a mérhetetlen tahóság, intelligencia hiánya károsabb másokra nézve,mint a kérdező nem tökéletes alakja. Rossz hír,hogy előbbin nem igazán lehet változtatni,viszont a kérdező még lehet nagyon-nagyon csinos...és valójában most sem túlsúlyos.

Átlagos test..Husis..és? Le lehet adni..nem vészes,nem 20-30 kilókat kell(ene) leadni..sok okos még nem látott nőt..

Úgy kb 5-8 kilót le lehetne adni,vagyis legalább sportolni..az feszessé tesz,viszont szerintem ne akarj vékony lenni, a sok megkeseredett embernek úgysem leszel elég jó soha,csakis magadnak akarj tetszeni,illetve a barátodnak.

Jó hír,hogy ennyi has nem látszik ruhában,főleg ha nem vagy túl alacsony.

Üzenem minden kedves válaszolónak,hogy az ember életminősége nem 5-10 kilón múlik! Nem törvényszerű,hogy akin 5-10 kiló van,az később elhízott lesz! Ne magadból indulj ki!

2016. márc. 24. 23:11
 19/30 anonim ***** válasza:
47%

Utolsó te teljesen hülye vagy?

Úgy nézz ki mint egy 20 hetes (félidős) terhes.

Az hogy neked csinos a te bajod!

De egy ilyen fiatal kislánynak ne azt magyarázd, hogy ez a természetes, hanem azt, hogy nem késő változtatni.

Mondd azt neki, hogy kemény lesz, de képes rá.

És mondd azt, hogy megéri!

2016. márc. 25. 08:45
 20/30 anonim válasza:
100%
Utolsó válaszoló: Teljesen igazad van! Nem sértegetni kell a másikat,hanem segíteni neki, nem megbántani! Én nem is értem azokat az embereket,akik ilyen módon megjegyzéseket tesznek.Tudom másképpen jár a fejünk,de ennyire már ne...
2016. márc. 25. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!