Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nehéz lenne ezt le adnom? Túl...

Nehéz lenne ezt le adnom? Túl kövér vagyok? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2016. márc. 24. 17:04
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
2016. márc. 24. 17:05
 2/30 anonim ***** válasza:
12%

Igen nehéz lesz leadni, és igen túl kövér vagy!

Ha ilyen maradsz, akkor párt is csak az alsó polcról tudsz választani. Aztán 30 éves korodra már vérnyomás csökkentőt fogsz szedni, 35 re simán lehetsz cukorbeteg, aszmás és szenvedhetsz egyéb civilizációs betegségtől.

Életmódot kellene váltanod. Rendszeres aerob edzés.

Étkezést rendbe rakni.

Sok fehérje, kevés szénhidrát, és beállítani a súlyodnak megfelelő kalóriát.

És ez nem kúra, amit 3 hónapig csinálsz, és boldogan visszahízol, hanem életmód VÁLTÁS. A régit lecseréled egy új jóra!

2016. márc. 24. 17:21
 3/30 anonim válasza:
100%
Szia,kedves Kérdező! Rendszeres testmozgással és odafigyelt étkezéssel megoldható hidd el!(Amit szeretnél sportolni,én is erős alkatú voltam gyerekkoromban és sikerült!:)..30éves anyuka vagyok,1gyermekkel,57kg.Ha segítséget szeretnel,ÍRJ!
2016. márc. 24. 17:34
 4/30 anonim ***** válasza:
72%

Sporttal és nyormális étkezéssel nem lesz ez olyan nehéz, csak ne 2 hét alatt várd az eredményt.

Az előzőnek abban igaza van, hogy életmódváltás kell.

Egyébként miért veszel fel 2 számmal kisebb nadrágot? Rajtam is van kb 8 kiló felesleg, de nem buggyantom ki a hájam a gatyából.

2016. márc. 24. 17:36
 5/30 anonim válasza:
69%
Az a stílusú tanács,amit az 1.írt,van bőr a képeden hallod!?
2016. márc. 24. 17:36
 6/30 anonim ***** válasza:
43%

Nem hallom, csak olvasom. :)

Mi a gond vele?

2016. márc. 24. 17:42
 7/30 anonim ***** válasza:

Hat azert nem veszes annyira es nem nehez leadni ennyit ugy hogy jo alakja legyen szembol pl teljesen rendbe van

Nem tudom te hogy fogytal le de nem nehez lefogyni ezt a sulyt siman 2 honap alatt ledobja ha akarja es fektett bele energiat

Itt van egy kis tudas anyag ami segithet sargakapszula.hu 1 es neked is ajanlom

2016. márc. 24. 17:55
 8/30 fersk válasza:
Valószínűleg az vele a baja, hogy kemény vagy mint a vídia! Tanács nem egyenlő parancs. :)
2016. márc. 24. 17:56
 9/30 A kérdező kommentje:

1!! Az a problema a valaszoddal, hogy nem a kerdesre valaszoltal! A masodik problemam az, hogy eleg egy alpari bunko vagy...

Igazabol semmi kozod hozza, de mar lassan 2 eve boldog parkapcsolatban elek!! Es olyan baratom van, aki utan nem egy lany fut..:) nem mindenki kulso alapjan itelkezik, es nem mindenkinek csak es kizarolag olyan az izlese mint neked! :)

2016. márc. 24. 18:00
 10/30 A kérdező kommentje:
A tobbieknek pedig nagyon szepen koszonom a valaszokat! :)
2016. márc. 24. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!