Köver nök! Nektek is nagyon nehez fogyni, pedig nem esztek sokat es minden nap mozogtok?
Figyelt kérdés
FÖLEG ZÖLDSEGET ES GYÜMÖLCSÖT ESZEM2013. szept. 13. 02:07
1/5 anonim válasza:
Szia
Talán próbáld ki a rendes étkezést. Viszonylag kis adagokban sokszor kell enni akármit.
Én pl elhagytam a cukrot a fehér kenyeret és a cukros dolgokat és rendszeres mozgással 30kg-t lefogytam.
Neked is sok sikert kívánok!
2/5 anonim válasza:
Nézesd meg a pajzsmirigyedet.Okozhat ilyesféle problémát.
3/5 anonim válasza:
Hagyjatok már fel ezzel a nem eszek sokat dologgal! Enni kell! Napi 5-6 szor de csak keveset! Fehér kenyeret elhagyni, csak vizet inni napi 3-4 litert! Napi legalább 1 óra mozgás, lehet kezdeni sétával, de át kell térni idővel kocogásra! A pulzusszám 120 fölött legyen!!! A zöldség és gyümölcs evés még káros is! Kell a fehérje a szervezetnek!
4/5 anonim válasza:
Igen, az én környezetemben lévő kövér nők is alig fogynak, pedig keményen diétáznak meg edzenek.
A baj az, h az a kemény diéta abból áll, h most már az ebéd utáni tábla csokit nem egybe zabálja meg, hanem csak a felét, a másikat meg munka végéig tolja be.
A kemény edzés meg azt jelenti, h elgyalogol az utca végéig, onnan meg vissza.
5/5 A kérdező kommentje:
Utalom a csokoladet...
2013. szept. 14. 02:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!