Hogyan tudnék fogyni?
"próbálok keveset enni, de állandóan éhes vagyok!"
Rosszul étkezel, keress fel egy dietetikust!
Tisztelve az előttem szólók véleményét.
Én nagyon sok rossz tapasztalattal bírok dietetikusok felől.
Paleózz, az recens táplálkozástudományon alapszik és nem régi megszokásokon. Tökéletes rá, hogy visszatérjen a megfelelő hormonális szabályozásod, visszatérjen az egészséges alakod, egészséges.
Ha éhes vagy, akkor nem eszel elég ételt, tápanyagot. A séta, nem megfelelő táplálkozás (rossz minőség, kis mennyiség) mint tapasztalod is nem okoz fogyást. Ezt hangoztatom szinte minden nap a fórumon. Én is, mások is. A kevés evés, illetve általában nem is megfelelő ételeket esztek -> ezek nem az emberi táplálkozás alapjai.. ezért nem megfelelő üzemanyag és tápláltság miatt jönnek a problémák, betegségek. Nem is meglepő, ha belegondolsz.
1. lépés: endokrinológiai vizsgálat. Pajzsmirigy rendben van-e, inzulinrezisztencia nem áll-e fenn stb
2. Dietetikus felkeresése, aki egyénre szabottan beállítja a diétát. Napi ötszöri étkezés, sok fehérje és minimális szénhidrát. A diétázást tanulni kell és számolni az elején. Másképpen nem megy.
3. személyi edző felkeresése, aki összeállítja az edzésprogramot személyre szabottan. Az edzést megfelelő pulzustartományban kell végezni és megfelelő ideig ahhoz, hogy zsírégetés is történjen. Az izomból való fogyást fehérje fogyasztásával lehet minimalizálni.
4 A csodadiétákat, kapszulákat szigorúan elfelejteni!
Sok sikert, a fentiek betartásával pajzsmirigy alulműködés mellett fél év alatt fogytam 20 kg-ot.
Szerintem van olyan, hogy maró váladékok és akkor mindig mar a gyomrod és éhes vagy és muszáj enned. Pl. Mercurius solubilus CH9 lehet indikált.
és olyan is van, hogy már nagyon rossz a belek állapota, úgy értem: egészen hozzászoktak (és követelik) a cukrot, szénhidrátot. Erre jók a probiotikumok. Javaslom: Protexin Candid Plus szedését. Ez egy kapszula. Naponta egyszer 2 kell belőle. De írok privátba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!